טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 14 ו5 חודשים. משקלי 52 והגובה שלי 1.54 כמה אני צריכה לרדת? כמה ארוחות אני צריכה לאכול ביום? ומה? איזה ספורט לעשות וכדי לי ..? ובתוך כמה זמן אני יוריד 5 קילו (חשוב) תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי עקומות הגדילה של משרד הבריאות - אינך מוגדרת בעודף משקל. בשל גילך הצעיר יחסית ומשום שאיני יודעת באיזה שלב בגרות את (מבחינה פיזית), אני ממליצה לך לא לעשות דיאטת רזון אלא פשוט לאכול מאכלים בריאים בארוחות מסודרות במהלך היום, להמנע ממתקים, חטיפים ושתייה ממותקת, ולשלב פעילות ספורטיבית לפחות חצי שעה ביום (לא משנה איזה- העיקר שתאהבי אותה). בצורה כזו תוכלי תמיד לשמור על משקל תקין וגם לממש את פוטנציאל הגובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה להקפיד על תזונה נכונה כפי שנאמר ולבצע כל יום פעילות גופנית אירובית במשך לפחות שעה . פעילויות מומלצות (אפשר ורצוי לשלב): הליכה נמרצת עם קטעי ריצה, שחיה, אופניים, אימון בחדר כושר במכשירים אירוביים וכו". אם את לא משטר הרזיה כרגע, תוכלי לרזות תוך 3 חודשים. יש לעקוב אחרי תקינות המחזור החודשי ולהפסיק את ההרזיה במקרה של הפרעות.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים