דיאטה בסביבת חברים ואירועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בסביבת חברים ואירועים
    בת 18
    26/09/2009

שלום! אני עושה דיאטה לאחר שהמשקל שלי התנדנד הרבה( ירדתי 6 קילו למשקל הרצוי , והעלתי
    4 קילו !!)
    מנסה להגיע למה שכבר ירדתי בעבר ולנסות לשמור על זה הפעם
    א-ב-ל קשה לשמור על דיאטה כשאני יוצאת עם חברים לפיקניק או סתם יושבים באיזה בית ויש אוכל. בבית אני אוכלת רק לחם מקמח מלא, וכשאני יוצאת לא אכפת לי אם זה יהיה פיתה, בגט, או בייגל. אם מישהו מכין עוגה אני אקח חתיכה למרות שבבית יש לי את העוגיות המיוחדות והדאטטיות שלי..
    יש טיפים כיצד לנהוג כאשר נמצאים בחברת אנשים בלי להרוס דיאטה ולהרגיש רגשות אשם? כתבות? עצות שאני אוכל ליישם על עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוגיות דיאטתיות

הילה712
    28/09/2009

שלום לך,
    ציינת בהודעתך את העוגיות המיוחדות שלך לדיאטה.
    תוכלי לפרט, איזה עוגיות הן, היכן את קונה אותן או איך את אופה אותן בבקשה?
    בתודה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוגיות קוואקר

בת 18
    29/09/2009

חומרים:
    50 גרם חמאה או מרגרינה
    3\1 כוס שמן
    1 כוס סוכר חום
    3 כוסות קמח מלא
    2 כוסות שיבולת שועל
    2\1 כוס מים
    2 ביצים
    1 2\1 כוסות שוקולד ציפס (או צימוקים, אגוזים, חמוציות)

הכנה:
    1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מקציפים את החמאה \מרגרינה עם השמן והסוכר לקרם אחיד. מוסיפים את שאר החמורים פרט לשוקולד, ומעבדים לבצק אחיד וחלק. אם צריך, מוסיפים מעט מים.
    2. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס ומעבדים את הבצק לכדורים וקצת משטחים. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ואופים 20-15 דקות, עד שקצות העוגיות מזהיבים. מוציאים מהתנור ומצננים.

*אני עושה חצי כמות (20 עוגיות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוגות דיאטטיות? אין דבר כזה.

אהרון
    29/09/2009

אמנם במתכון המוצע, חלק מן המרכיבים מוגדרים כבריאים (לא הסוכר החום ,כי אין הבדל תזונתי בינו לבין הלבן) אבל מה שמשמין הוא הערך הקלורי והוא נמצא בשפע. בסופו של דבר, תלוי כמה אוכלים מן העוגיות הטעימות והאיכותיות המוצעות. בתיאבון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שזאת הכוונה

בת 18
    30/09/2009

יחסית לעוגיות אחרות הן יותר בריאות ברכיבים,, אבל ידוע ששיבולת שועל (וגם גרנולה) עתיר בקלוריות..
    אני עושה את העוגיות קטנות מאוד כשזה לעצמי ואז הכמות יוצאת מוכפלת, וגם אז אוכלת פעם ב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/09/2009

שלום רוני. קשה לענות לך על שאלה כזאת על רגל אחת. בהחלט אפשר לצאת עם חברים ועדיין להינות מאוכל. ולא קורה אסון אם אוכלים עוגיות רגילות אבל מחליטים מראש כמה לאכול. אם תכנסי למאמרים וכתבתות באתר שלי תמצאי לא מעט התייחסות לנושא, למעשה בכתבה על סופגניות בחג חנוכה וכתבות אחרות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה..

בת 18
    01/10/2009

מה ההשפעה של קפה על דיאטה? מומלץ לא מומלץ?
    אני שותה בין 3 ל4 כוסות נס קפה בלי סוכר ומעט חלב.
    כרגע אני במשקל 60, 1.67 במטרה לרדת 4 קילו..
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/10/2009

אין השפעה של קפה על המשקל, לפחות לא בכמויות שאת מציינת. קפה יכול לשמש זרז לשמן תחילת שימוש שומן כמקור אנרגיה כאשר מבצעים פעילות אירובית. לא רואה פסול ב-3 עד 4 כוסות קפה כפי שציינת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו