טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אחרי דיאטה של כ4 חודשים הצלחתי להוריד 10 ק"ג אבל כבר כמה חודשים יש לי נשירה ולא קיבלתי מחזור כבר יותר מ-3 חודשים. הלכתי לדיאטנית והיא אמרה לי שאם אני מורידה עוד חצי קילו- אני מגיעה לתת משקל, ושאסור לי בשום פנים ואופן לרדת עוד במשקל. התחלתי לאכול יותר אבל השיער שלי עדיין נושר בצורה נוראית ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואני ממשיכה לרדת במשקל. פעם אחרונה שנשקלתי ראיתי שירדתי חצי קילו בשבוע אחד, ואני לא מבינה איך זה יכול להיות כי אני כבר ממש אוכלת המון אפילו עוגות וחטיפים וגלידות (דבר שלא הרשתי לעצמי קודם) התחלתי לאכול אגוזים והרבה פירות וארוחות גדולות יותר ולפעמים אפילו יותר מדי וגם לא התעמלתי כבר יותר משבועיים והכל במטרה לעצור את הירידה אבל משום מה אני ממשיכה להרזות!! המצב מתחיל להיות ממש מדאיג מה לעשות??? (אני בת 14)
ועליי לציין שהדיאטה שעשיתי לא הייתה קיצונית בכלל אכלתי מאד בריא ואין לי מושג למה זה התחיל לקרות בכלל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1200 קלוריות ליום, בבוקר ברנפלקס עם חלב, ביניים פרי, צהריים חזה עוף עם פסטה/אורז וסלט, ביניים יוגורט 1.5% ופרי/פרוסת לחם עם משו, ערב חביתה/ביצה קשה ופרוסת לחם עם משו וסלט. לא עשיתי שום דבר קיצוני שום הרעבה או הקאה או משו בסגנון ובכל זאת כנראה משו לא בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד