עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אורי
    30/09/2009

שלום אני בת 16 ובעבר הייתה לי הפרעת אכילה וכיום אני במשקל תקין (כבר שנה ) ולדעתי העליתי אפילו שני קילו שאני רוצה להוריד דחוף .
    אני 1.59 ושוקלת בסבביבות ה55 קילו.
    אבל לא זאת הבעיה
    הבעיה שלי היא שלא משנה אם אני אוכלת ארוחת בוקר או לא אני לרב אהיה רעבה עוד הפעם בסבביבות 11 או ממש תחילת 12. ובארוחת צהריים אני מרגישה צורך לאכול ממש הרבה בשביל לשבוע (אולי זה קשור לזה שיש לי ראש "שמן"?) בכל מקרה זה ממש מציק לי כי אני יכולה אחרי זה לאכול רק משהו קטן בערב מבחינת רעב אבל לרב אנחנו אוכלים ארוחת ערב משותפת או שאני עם חברות שמזמינות פיצה או בכללי לפעמים אני עוד הפעם רעבה . ועוד דבר איך אני יכולה לרסן את התשוקה שלי למתוקים ( בין עם זה תמרים שוקולד דבש או פשוט כל דבר מתוק) יש לי צורך למתוקים כמעט אחרי כל ארוחה. ומה עושים עם נפיחויות בבטן?
    מצטערת על כל החפירה =S
    אשמח לתשובות
    תודה אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• ?

חסויה
    02/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיקר שאת בדרך הטובה

אהרון רזון
    02/10/2009

1- פרטי את ארוחת הבוקר. נראה אם יש מה לשפר לצורך הארכת תחושת השובע.
    2-מה נקרא "הרבה" בארוחת צהריים? פרטי.
    3-פיצה אינו מאכל מומלץ למי שדואג לגיזרה.
    4-אין נוסחה מנצחת לריסון הכמיהה למתוק, את נמנית עם הרוב. רק תזונה נכונה הרבה כוח רצון אמורים לעזור.
    5-אם תאוכלי נכון כמותית ואיכותית יהיה שיפור גם בנושא נפיחות הבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו