טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 16 ובעבר הייתה לי הפרעת אכילה וכיום אני במשקל תקין (כבר שנה ) ולדעתי העליתי אפילו שני קילו שאני רוצה להוריד דחוף . אני 1.59 ושוקלת בסבביבות ה55 קילו. אבל לא זאת הבעיה הבעיה שלי היא שלא משנה אם אני אוכלת ארוחת בוקר או לא אני לרב אהיה רעבה עוד הפעם בסבביבות 11 או ממש תחילת 12. ובארוחת צהריים אני מרגישה צורך לאכול ממש הרבה בשביל לשבוע (אולי זה קשור לזה שיש לי ראש "שמן"?) בכל מקרה זה ממש מציק לי כי אני יכולה אחרי זה לאכול רק משהו קטן בערב מבחינת רעב אבל לרב אנחנו אוכלים ארוחת ערב משותפת או שאני עם חברות שמזמינות פיצה או בכללי לפעמים אני עוד הפעם רעבה . ועוד דבר איך אני יכולה לרסן את התשוקה שלי למתוקים ( בין עם זה תמרים שוקולד דבש או פשוט כל דבר מתוק) יש לי צורך למתוקים כמעט אחרי כל ארוחה. ומה עושים עם נפיחויות בבטן? מצטערת על כל החפירה =S אשמח לתשובות תודה אורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1- פרטי את ארוחת הבוקר. נראה אם יש מה לשפר לצורך הארכת תחושת השובע. 2-מה נקרא "הרבה" בארוחת צהריים? פרטי. 3-פיצה אינו מאכל מומלץ למי שדואג לגיזרה. 4-אין נוסחה מנצחת לריסון הכמיהה למתוק, את נמנית עם הרוב. רק תזונה נכונה הרבה כוח רצון אמורים לעזור. 5-אם תאוכלי נכון כמותית ואיכותית יהיה שיפור גם בנושא נפיחות הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד