טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל חג שמח ושנה טובה ... אני כבר שבוע וחצי עושה דיאטה בה אני אוכלת עד 1200 קלוריות ושעה הליכה כל יום ואתמול היא נהרסה לי כי אכלתי בארוחת חג הרבה ואז גם אחרי שכולם הלכו המשכתי לאכול עד השעות הקטנות של הלילה .. אני נשקלת כל יום ראשון וואני ממש לחוצה ממה שהמשקל יראה השאלה שלי היא האם כדאי לי להוריד בתפריט דברים עד השקילה ביום ראשון ? או לדחות את השקילה כדי לא להתאכזב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תקופת החגים היא מאתגרת עבור אלו המנסים לרדת במשקל. הבעיה בד"כ אינה ארוחה אחת גדולה שבה אוכלים יותר מכרגיל, אלא ריבוי הארוחות הללו ובעיקר התחושה שאת מתארת: "אכלתי יותר מדי, ובטח קילקלתי הכל, אז כבר עד הסוף..."
אני מציעה מראש לקבוע שבשבוע החג לא יורדים במשקל, אלא משתדלים לשמור על הקיים, כלומר לא לעלות. זה בפני עצמו הישג.
אם נראה לך שמאוד תתאכזבי אם לא תראי ירידה על המשקל, אז אני ממליצה לדחות את השקילה בשבוע אחד, או לפחות בכמה ימים.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד