טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתאמן באופן סדיר 3 פעמים בשבוע, משקולות שעה ורבע ו- 20-30 דק ריצה 10.5 קמ"ש + שיפוע 1.5.
אני שומר על עצמי מלאכול דברים לא בריאים ושותה מים וסודה, אך אינני שומר על תפריט מסודר.
כמובן שאני רואה תוצאות מהאימונים אך מפריע לי שאינני מצליח להוריד את אחוז השומן בגוף. כאשר אני עומד אני רואה את הקוביות בבטן אך שאני יושב ישנם כפלים בבטן שמפריעים לי. עכשיו השאלה, איך אפשר להוריד את הכפלים?? בחדר כושר (מאולתר בעבודה) המליצו לי על תפריט חלבונים.
האם מישהו יכול לעזור, אני ממש רוצה להוריד את הכפלים האלה למינימום.
תודה מראש
יקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מורידים על ידי הורדת אחוז השומן (אין הרזיה נקודתית על ידי תירגול או תזונה). להורדת אחוז השומן יש להגביר את הפעילות האירובית ל5 פעמים בשבוע 45 דקות בעצימות בינונית-גבוהה. (אפשר לצמצם את אימוני הכוח ל35-45 דקות). תפריט יומי עתיר חלבון טבעי (לא יותר מדי) ומופחת פחמימות (לא פחות מ45%) אמור לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי אינני יכול להתאמן אירובי 5 פעמיםבשבוע, שאלתי היא, אם אתאמן 3 פעמים כפי שאני עושה היום ואגדיל את זמן האימון האירובי בכדילהשלים את הפערים של המלצתך להתאמן 5 פעמים. האם יהיה לזה אותו אפקט? ואם זה בסדר?
שריפה מוגברת של קלוריות (לא כמו בזמן הפעילות) ממשיכה גם אחרי תום הפעילות האירובית בעצימות בינונית -גבוהה. תאורטי, סה"כ השבועי של קלוריות נשרפות בזמן הפעילות נטו תלוי רק במשך ועצימות הפעילות באותו פרק זמן באופן גלובלי, אבל ככל שיש יותר ימים עם פעילות אפקטיבית, יהיו גם יותר ימים עם שריפה מוגברת אחרי הפעילות, כך שבחישוב שבועי שורפים יותר. אגב, פ"ג לא חייבת להתבצע רק בחד"כ.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד