טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני חיילת כבר שנה וקצת. הגובה שלי הוא 161 ומשקלי 66. ובהמלך השירות שלי הספקתי לעלות בערך 8 קילו. ניסיתי הרבה תפריטים שהחזיקו מעמד ליומיים שלושה,מאוד קשה לי לרדת במשקל בעיקר מפני שאני נמצאת בבסיס סגור ויוצאת מידי פעם לסופ"ש הביתה, האוכל בחדר האוכל מלא בשמן,ויש הרבה בצקים (שזו החולשה שלי),היתי רוצה בבקשה אם תוכלו לכוון אותי לסוג תפריט מסויים שיתאים לי למהלך השירות,שמעתי שיש דיאטת לחם שהיא מעולה האם זה נכון? ד"א יש לנו חדר כושר בבסיס וספינינג בימי שני ורביעי(כן,אני בחיל האוויר) רק שאין לי כל כך זמן לבלות בחדר כושר מפני שאני עובדת גם בלילות. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה וחג שמח! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המנעי מסלט שמגישים בגלל שהוא מלא שמן . בקשי ירקות טריים. אל תאוכלי את התוספות של הבשר. הורידי ממנו את העור והשומן . את חייבת להפטר מהחולשה לבצק, זה הכי גרוע. אכלי ביצה קשה במקום חביתה. המנעי משניצל או לפחות הורידי את הציפוי וספגי את השמן בעזרת נייר סופג. המנעי מכל מני ממרחים שמגישים בצבא. אל תגעי בחמאה ומרגרינה וגבינות שמנות. אל תשתי כל שתיה מלבד מים\סודה. אכלי פרי כארוחת ביניים. בין הארוחות נשנשי ירקות טריים. דיאטת הלחם עשויה לעזור, אבל לא מתאימה לכל אחד. לא נראה לי שבתנאי בסיס תוכלי להתמיד. את חייבת למצוא זמן לפעילות גופנית, אחרת לא יילך. בנוסף לספינינג פעמיים בשבוע, ביתר הימים הליכה נמרצת עם קטעי ריצה לפחות שעה (אפשר לפצל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד