שאלה חשובה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה....
    שקד
    09/10/2009

פעם שקלתי 50 קילו על 1.50 האם זה בסדר?
    היו מעירים לי שאני שמנה ובגלל זה התחלתי לעשות דיאטה ונכנסתי אליה ממש חזק עד שהגעתי למצב שאני אוכלת 300-400 קלוריות ביום. עכשיו אני בתת משקל 39 קילו ואני רוצה לעלות ל-42 קילו אבל אני פוחדת שאני יעלה יותר מדי ויגיע למשקל הקודם שלי, מה לעשות?
    האם יש לך תפריט בשבילי לעלות למשקל הרצוי ולא יותר מזה?

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה....

הוספת תגובה

• נ.ב- אני צמחונית..

שקד
    09/10/2009

אני אוכלת שניצל תירס, שניצל תרד, שניצל ברוקולי.... האם זה טוב.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

דליה
    11/10/2009

אני מקפידה לאכול סלט בלילה, אבל רטבי הסלט מלאים בקלוריות... מה אוכל לעשות ??
    מצאתי רטבים שהם כמעט ללא קלוריות בשם ולדן פארמז, . היתכן דבר כזה ?? האם אוכל להשתמש בהם ללא דאגה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירן

ד''ר רוני חרמון
    11/10/2009

את יכולה לשקול 45-50 קילו ולשם כך תוסיפי בהדרגה לאוכל שלך כל פעם קצת. 400 קלוריות זה ממש מזיק ולא טוב את צריכה להסתובב סביב 900 קלוריות ולא פחות בעשי את העליה בהדרגה בשילוב עם פעילות גופנית מתונה ויהיה בסדר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו