תפריט לתת משקל שרוצה לעלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לתת משקל שרוצה לעלות
    שקד
    09/10/2009

פעם שקלתי 50 קילו על 1.50 האם זה בסדר?
    היו מעירים לי שאני שמנה ובגלל זה התחלתי לעשות דיאטה ונכנסתי אליה ממש חזק עד שהגעתי למצב שאני אוכלת 300-400 קלוריות ביום. עכשיו אני בתת משקל 39 קילו ואני רוצה לעלות ל-42 קילו אבל אני פוחדת שאני יעלה יותר מדי ויגיע למשקל הקודם שלי, מה לעשות?
    האם יש לך תפריט בשבילי לעלות למשקל הרצוי ולא יותר מזה?
    נ.ב- אני צמחונית..

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 39 זה לא תת משקל..

ורד
    09/10/2009

אבל אם את חושבת שאת לא נראית טוב, או שאת לא מרגישה טוב עם איך שאת נראית את יכולה לעלות ע"י הוספה של 200-500 קלוריות לתפריט הרגיל שלך.
    תנסי להוסיף בדברים שיהיה לך קל להחליף אותם, כדי שלא תתרגלי לאכול יותר אבל עדיין תכניסי יותר שומן וקלוריות בלי להרגיש.
    נגיד, תאכלי דברים עם אחוזי שומן גבוהים יותר, תשתמשי בשמנת במקום חלב, תוסיפי שמן לסלט..
    אם קשה לך לאכול כמות מספיקה של קלוריות, את יכולה להשתמש בתוספים כמו סקנדישייק או אנשור.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/10/2009

שלום שירן,
    המצב שאליו הגעת, צריכה של 300-400 קלוריות ביום, רק מזמין צרות ולא משרת אותך. בבקשה על תעשי זאת שוב. כאשר את יורדת במשקל בצורה כזאת, את מאבדת אחוז גבוה של שריר, כשאת עולה בחזרה במקרה הטוב את מחזירה עד 50% מהשריר שאבד.
    כרגע כדאי שאת השלב הבא תעשי בפיקוח של דיאטן קליני כדי לחזור למשקל שאת רוצה ובעיקר לצרוך תזונה בריאה לשמירה על המשקל.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו