טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פעם שקלתי 50 קילו על 1.50 האם זה בסדר? היו מעירים לי שאני שמנה ובגלל זה התחלתי לעשות דיאטה ונכנסתי אליה ממש חזק עד שהגעתי למצב שאני אוכלת 300-400 קלוריות ביום. עכשיו אני בתת משקל 39 קילו ואני רוצה לעלות ל-42 קילו אבל אני פוחדת שאני יעלה יותר מדי ויגיע למשקל הקודם שלי, מה לעשות? האם יש לך תפריט בשבילי לעלות למשקל הרצוי ולא יותר מזה? נ.ב- אני צמחונית..
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל אם את חושבת שאת לא נראית טוב, או שאת לא מרגישה טוב עם איך שאת נראית את יכולה לעלות ע"י הוספה של 200-500 קלוריות לתפריט הרגיל שלך. תנסי להוסיף בדברים שיהיה לך קל להחליף אותם, כדי שלא תתרגלי לאכול יותר אבל עדיין תכניסי יותר שומן וקלוריות בלי להרגיש. נגיד, תאכלי דברים עם אחוזי שומן גבוהים יותר, תשתמשי בשמנת במקום חלב, תוסיפי שמן לסלט.. אם קשה לך לאכול כמות מספיקה של קלוריות, את יכולה להשתמש בתוספים כמו סקנדישייק או אנשור. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שירן, המצב שאליו הגעת, צריכה של 300-400 קלוריות ביום, רק מזמין צרות ולא משרת אותך. בבקשה על תעשי זאת שוב. כאשר את יורדת במשקל בצורה כזאת, את מאבדת אחוז גבוה של שריר, כשאת עולה בחזרה במקרה הטוב את מחזירה עד 50% מהשריר שאבד. כרגע כדאי שאת השלב הבא תעשי בפיקוח של דיאטן קליני כדי לחזור למשקל שאת רוצה ובעיקר לצרוך תזונה בריאה לשמירה על המשקל.
בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד