הורדה במשקל לאורך זמן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל לאורך זמן.
    א
    12/10/2009

שלום.
    אני בן 28, ובפברואר שקלתי 156 קילו לגובה של 185. הלכתי לדיאטנית ובדיאטה של כ2000 קלוריות ירדתי למשקלי היום שהוא כ136 קילו. שילבתי חדר כושר בחודשיים האחרונים, אבל עדיין כעט אני יורד כ 2 קילו בחודש. רציתי לשאול האם כדאי לי לנסות ולהקטין את כמות הקלוריות בדיאטה במטרה להגדיל את קצב ההרזיה? או שזה לא ריאלי? (בחדר כושר אני עושה אימוני כוח ואירובי, אם כי פחות אירובי כנראה מהרצויי)

נ.ב. אחוז השומן שלי עכשיו לפי מדידות המשקל האלקטרוני בחד"כ הוא 33%. עד כמה הנתון הזה מהימן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל לאורך זמן.

הוספת תגובה

• העיקר לא הקצב אלא ההתמדה.

אהרון רזון
    12/10/2009

1. זה טבעי שקצב ההרזיה יורד עם ההתקדמות. קצב של 2 קילו לחודש עבור הנתונים שלך קצת מאכזב , אבל כל עוד ההרזיה נמשכת צריך להתייחס באופן חיובי.
    2 .בשלב זה אין לרדת מתחת ל2000. זה המינימום לנתונים ולפעילות שלך. לפי דעתי ההתחלה היתה צריכה להיות יותר גבוהה קלורית עם הפחתה הדרגתית.
    3. תראה תוצאות מעודדות עם פעילות יומית אירובית של שעה וחצי (אפשר לפצל ורצוי לגוון למשל עם שחיה) ואנאירובית לפי תוכנית AB.
    4. מדידת אחוז השומן לא נראית לי אמינה. אני מעריך שיש לך יותר, אבל בשלב זה לא צריך להתעסק יותר מדי בנושא אלא להתרכז בהרזיה תוך שימור (עד כמה שאפשר) של מסת השרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו