טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני 1.60 שוקלת 51..רוצה להגיע ל48/47 ,הייתי רוצה לדעת אם התפריט שלי הוא טוב ומה הוא טווח הירידה כל שבוע? בוקר:לחמנייה עם פסטרמה/טחינה/חביתה. ביניים:תפוח צהריים:כוס אורז/פתיתים/פסטה ו150 גרם בשר. ביניים:חצי כוס דגנים וחצי כוס חלב. ערב:2 פרוסות לחם וחביתה+2 כפות גבינה+מעדן/גבינה צהובה ב2 פרוסות לחם+מעדן/לחמנייה עם פסטרמה ומעדן. ביניים:אפרסק וקצת ענבים/חטיף מיני שוקולד.
תודה רבה[=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בגלל שאת כבר במשקל אידאלי (בהסתייגות שאינני יודע את גילך). עבור כל קילו את צריכה להאבק קשה נגד הגוף שלך (כדאי לך?) שמעוניין לשמור על הקיים. את זה לא תוכלי לעשות בדרך בריאה רק על ידי דיאטה ללא פ"ג, מה עוד שהתפריט שלך טעון שיפור שאני כבר מציע לך:
בוקר:לחמנייה עם פסטרמה/טחינה/חביתה. ===במקום פסטרמה - צלי חזה הודו ביתי. חביתה על טפלון (ללא שמן) לחמניה קלה מקמח מלא, פילפל אדום
ביניים:תפוח
צהריים:כוס אורז/פתיתים/פסטה ו150 גרם בשר. ===במקום אורז\פסטה - סלט גדול עם 2 כפיות שמן זית\קנולה או כף אבוקדו מעוך בשר רזה בלבד צלוי או מבושל. יש לגוון 3 פעמים בשבוע עם דג טרי צלוי.
ביניים:חצי כוס דגנים וחצי כוס חלב. ===לא דגנים מתועשים (מכילים סוכר וכימיקליים ומגבירים את התאבון) אלא שיבולת שועל. עדיף לבשל. חלב 1%
ערב:2 פרוסות לחם וחביתה+2 כפות גבינה+מעדן/גבינה צהובה ב2 פרוסות לחם+מעדן/לחמנייה עם פסטרמה ומעדן. ===לחם קל מלא. אם אכלת בבוקר חביתה יש לוותר ולאכול חצי גביע גבינה \גבנ"ץ 5%\לא פסטרמה (ראי בוקר). סלט גדול כמו בצהריים ולוותר על המעדן לטובת יוגורט טבעי.
ביניים:אפרסק וקצת ענבים/חטיף מיני שוקולד. ===בלי חטיף
===עם שעה יומית של פעילות אירובית תוכלי לרזות חצי קילו לשבוע ולא רצוי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד