שאלה בקשר לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לדיאטה
    נטלי
    16/10/2009

אני 1.63 בת 15 וחצי שוקלת 52,
    אני מחפשת המלצה על דיאטה מהירה [לטווח זמן קצר ] יש לי ארוע בעוד 10 ימים ואני רוצה לרדת לא יותר מ2-3 קילו.
    עד עכשיו יש לי תפריט של 1200 קל+ הליכה מהירה במשך שעה כמעט כל יום בשבוע
    אני רוצה לדעת איזה דיאטה תתאים לי , אחת כזו שאחרי שאוריד ממשקלי אני יוכל לחזור לתפריט של ה1200 קלוריות ולא לעלות במשקל?
    זה הגיוני?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לדיאטה

הוספת תגובה

• במשקל הנוכחי את במיטבך לאירוע

אהרון רזון
    16/10/2009

גם התפריט הנוכחי דל מאוד ולא מומלץ להוריד עוד את היקפו. אם בכל זאת את רוצה להעצים את ההרזיה, הגבירי את הפעילות האירובית ככל שאת יכולה להרשות לעצמך, למשל שעתיים כל יום ולהוסיף גם קטעי ריצה. רצוי לפצל לפעמיים. אבל גם בדרך זו לא תורידי את כל המבוקש.
    שיטה אחרת (אני לא ממליץ עליה,) היא דיאטת חלבונים, אבל אם סיומה ייתכן שהמשקל יחזור לקדמותו עם מסת שרירים קטנה יותר, דבר שיגרום להשמנה עתידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אולי לא מדובר בהרזיה?

נטלי
    16/10/2009

אני יודעת שהנתונים שלי בסדר גמור , אני גם לא נראת בעלת עודף משקל , אבל בכ"ז יש שומן רב שמרוכז בעיקר בידיים ובבטן ואיני מצליחה להוריד אותו..
    בטח שאני לא רוצה להרוס עבודה של כמעט יותר משנה ולעשות דיאטת חלבונים ואז לעלות את הכל בחזרה.. אבל אני מכירה מישהי שאכלה לא יותר מ500 קלוריות ביום ועשתה המון ספורט וירדה 4 קילו בשבועיים ,ועכשיו היא אוכלת כרגיל+. איך זה ייתכן? [ בעצם מצד שני הפעילות הגופנית נמשכה אז היא עדיין במאזן שלישי ,אני מניחה ] אני מתמידה עם ההליכות אבל כנראה זה לא מספיק.. ולהוסיף עוד פעילות ספורטיבית גם לא תעזור ב10 ימים הקרובים ..
    מה דעתך ?

שוב המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת פ"ג בטח תעזור

אהרון רזון
    16/10/2009

אבל לא תורידי 2-3 ק"ג אלא קילו אחד במקרה הטוב. הביני שאת לא יכולה להוריד עוד את מספר הקלוריות בגלל שהגוף יכנס למגננה וימנע ירידה נוספת. אצל החברה שלך היה שונה בגלל שהיא היתה כנראה בהתחלת ההרזיה ואז תמיד מורידים משמעותית. את אחרי דיאטה ארוכה וחילוף החומרים כבר ירד.
    לו היית בהתחלה היה סוכוי להשיג את הירידה המבוקשת ב 10 ימים במאמץ רב אבל גם אז לא הכל היה שומן.
    קחי גם בחשבון שעלולה לחול הפסקת המחזור במקרה של הרזית יתר. לגבי השומן בזרועות, במידה שזה לא רק בדמיון שלך, אין הרבה מה לעשות מכיוון שזה מבנה הגוף שלך, בכל מקרה כדאי לבצע
    תרגילים לחיזוק שרירי הידיים והבטן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ,

נטלי
    18/10/2009

מזל ששאלתי ולא התחלתי עם השטויות (:
    מקווה בכ"ז להוריד קילו או שניים בזמן הקרוב[יותר לכיוון לשרוף שומנים ולחטב את הגוף]
    תודה רבה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו