עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    עדי
    17/10/2009

שלום,
    אני בת 19 גובה 164 ושוקלת 58
    אני צורכת ביום 1200 קלוריות פחות או יותר (בעבר הייתי צורכת אותה כמות והייתי יורדת גם במשקל, למרות שלא עסקתי בפעילות גופנית כלל) אך היום הירידה במשקל נעצרה ואפילו לדעתי יש עלייה קטנה למרות שאני עושה הליכה של 30 דק' כמעט כל יום , למה זה?
    אהה ושכחתי לציין שאם קורה ושביום אני אוכלת יותר מ1200 (1800 למשל) אז יום למחורת אני אוכלת פחות ב600 .
    והשעות שבהם אני אוכלת זה- 7 בבוקר, 7 בערב ואז 9 או10 בלילה או קצת יותר מאוחר לפעמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• את נראית לא רע בכלל

אהרון רזון
    18/10/2009

אבל תוכלי להמשיך לרזות עם תוספת פ"ג: לפחות שעה ביום הליכה נמרצת עם קטעי ריצה
    ו\או כל פעילות אחרת שמעלה את הדופק ל120-140
    קודם רזית במשטר של 1200 קק"ל בגלל שהגוף היה יותר כבד ושרף יותר קלוריות וגם חילוף החומרים היה מהיר יותר. עכשיו הגוף "התרגל" בפחות ויודע לחסוך באנרגיה. בשום אופן על תרדי מתחת ל1200 כי זה לא בריא ולא יעזור לטווח ארוך.
    אנחנו לא רובוטים ואף אחד לא יכול לאכול כל יום בדיוק אותו מספר קלוריות, אבל גם תנודות גדולות במיוחד (600-1800) מזיקות להרזיה ומחמירות את השיבוש בחילוף החומרים.
    הפסקה של 12 שעות בין ארוחות (7 בבוקר - 7 בערב) הינו הרגל שאינו מיטיב (בלשון המעטה) עם וההרזיה. את צריכה לאכול כל 3-4 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו