דיאטה מצליחה אבל הבטן עדיין מדלדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה מצליחה אבל הבטן עדיין מדלדלת
    מור
    17/10/2009

שלום
    אני כבר 9 חודשים בדיאטה,וירדתי כמעט 22 קילו
    הבטן ירדה הגוף קיבל צורה יפה יותר הודות לאימוני מכשירים במשקלים קטנים
    אבל יש משהו שמאוד מציק לי שלמרות כל הפרגונים והתוצאות שאי אפשר לתהווכח עליהן
    הבטן שלי עדיין מדלדלת!
    היא לא נשפכת,ובמבנה שלי אני נראה די מוצק למרות עודף המשקל
    אבל זה פשוט משגע אותי! אני עדיין מתבייש ללכת בלי חולצה בים כי כל צעד והבטן זזה
    וזה לא נעים.

אני מתאמן 5 ימים בשבוע (ז''א כל השבוע חוץ משישי-שבת),בערך שעה ורבע של אירובי ו3 פעמים בשבוע משקולול במשקלים שונים בהתאם לאיזור שאני עובד עליו.
    אני לא נצמד לתכנית האירובית מבחינת זמן,אני פשוט שומר על יחס צריכה של עד 1400 קלוריות בערך ושריפה קבועה של 800 בפעילות אירובית מידי יום.

השאלה שלי היא :
    מה אני יכול לעשות בשביל למצק אותה? מעבר לתרגילי בטן כי הם עובדים על שריר ולא שומן
    אני בן 17,גובה 1.77 ומשקל נקי 86.5.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקצב ראוי אבל הדרך עוד ארוכה

אהרון רזון
    18/10/2009

אולי אתה לא רואה, אבל עדיין יש לך שכבת שומן תת-עורית בבטן שיחד עם עודף העור שנוצר מאיבוד השומן עד כה, גורמת לתופעה שמפריעה לך. כשתגיע ל70 בקצב איטי ובריא תוך המשך הפ"ג
    הדבר יסתדר. הגיל הצעיר שלך יתרון ברור ואם בנוסף, איכות העור טובה אין מה לדאוג , ההצטמקות תבוא.
    אולי זה יפתיע אותך, אך בהתאם לנתונים והפעילות שלך אתה צריך לאכול יותר, לצורך מזעור איבוד מסת השרירים תוך ירידה במשקל. אם את בטוח ששורף 800 קק"ל בפעילות יזומה, מומלץ להעלות את ההיקף הקלורי של התפריט היומי ל1800 קק"ל. אני מקווה שתפריטך בנוי נכון ומותאם אישית על ידי איש מקצוע, תוך התחשבות גם בפעילות הגופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מור

ד''ר רוני חרמון
    18/10/2009

בשל גילך הצעיר יש סיכוי טוב ששאריות העור אם הן לא גדולות מידי יסתדרו לבסוף. השיטה היא הרבה סבלנות הרבה פ"ג והרזיה הדרגתית במידה ולא תגיע לתוצאה משביעת רצון תמיד יש כירוריה פלסטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם,עזרתם לי מאוד!

מור
    20/10/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו