טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי אנורקסית (שקלתי 37 וגובהי הוא 150.5) ואמא שלי שמה לב לזה ולקחה אותי לתזונאית ולבדיקת.. לפי הבדיקות חסר לי ויטמיןB12, הורמונים (מספר ההורמונים שלי מאוד נמוך!), יש בעיה בבלוטת התריס, הברזל נמוך אך לא עובר את הגבול והכולסטרול שלי גבוה.(הרופאה הסבירה שכשלא אוכלים הכולסטרול עולה!?), כתוצאה מהירידה הדרסטית במשקל גם לא קיבלתי חודשיים ווסת. הלכתי לתזונאית לפני שקיבלתי את תוצאות הבדיקות והיא נתנה לי את התפריט הזה שמאז שהתחלתי איתו עליתי ל-39 קילו: ארוחת בוקר(7:00)-יוגורט 3%, או קרונפלקס או פרוסת לחם מקמח מלא עם ממרח. ארוחת עשר(10:00)- 2 פרוסות לחם מקמח מלא+ גבינה/קוטג'(5%/ חומוס/אבוקדו+פרי ארוחת צהרים(13:30)-שניצל טבעול (אני צמחונית)+כוס שעועית/אורז/קוסקוס/אפונה/חומוס ארוחת בינים(16:30)-חטיף אנרג'י (100 קלוריות ומעלה)+פרי/יוגורט 3%/פרוסת לחם+ ממרח ארוחת ערב(19:30)-2 פרוסות לחם מקמח מלא/2 פרכיות +סלט ירקות+ביצה+2כפות גבינה או רבע אבוקדו. ארוחת לילה(21:00)- פרי אנרג'י/יוגורט/עוגיה
רציתי לדעת אם תפריט זה טוב בשבילי ויעזור לי לאזן את הגוף שלי בחזרה כדי לקבל ווסת....
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם תפריט זה לא יגרום לי לעלות הרבה במשקל...והאם זה בסדר לחרוג ממנו בשישי-שבת, לאכול יותר כמו עוגה, חלות, סלטים (אמאמ שלי אמרה לי שאני יכולה לחרוג ממנו בשישי-שבת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם התפריט הוסיף לך 2 ק"ג, הוא טוב. הייתי מוסיף פילפל אדום לארוחת בוקר וסלט לצהריים. בגלל הצימחונות ובגלל חוסר ב B12 וברזל גבולי,כל הארוחות כולל הביניים צריכות לכלול גם מוצרי חלב (רזים ככל האפשר בגלל בעית הכולסטרול.) לגבי הבעיות ההורמונליות כולל בלוטת התריס, הרופאה צריכה לדאוג לטיפול. עם העליה במשקל ובאחוז השומן יש סיכוי טוב לקבל ווסת.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד