קלוריות ושאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות ושאלה..
    טינה
    19/10/2009

שלום,אני בת 15 והגובה שלי 1.53 והמשקל 39,האם זה תקין? לפני כשנתיים שקלתי 60 ק"ג והחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות דיאטה,הורדתי מהתפריט שלי את כל הדברים המשמינים כמו ממתקים,מלוחים,פיצה וכו'.אני אוכלת 3 פעמים ביום (ארוחות מלאות)ועוד 3 פעמים ביום פירות וירקות או מעדנים.אפילו שרזיתי אני עדיין לא מרשה לעצמי שום דבר מתוק או דברים אחרים המשמינים כמו פיצות,בורקסים,לחמניות לבנות,צ'יפס וכו'.אני לא משלבת את זה בתפריט מפני שאני פוחדת מאוד מהשמנה ולו הכי קטנה.השאלה שלי היא האם אני כן יכולה לשלב משהו מתוק בתפריט כמו נגיד פעם בשבוע ולדעת שאני לא אשמין בטוח,וגם הייתי רוצה לדעת כמה קלוריות יש בעוגיית שיבולת שועל? אכלתי אתמול 2 ואני לא יודעת כמה קלוריות אכלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות ושאלה..

הוספת תגובה

• טוב שאת מקפידה על תזונה נכונה

אהרון רזון
    19/10/2009

אבל מומלצת עליה מבוקרת במשקל. את יכולה לשלב מתוק איכותי אבל לא עוגיות קנויות מתועשות
    אלא תוצרת בית מקמח מלא או שיבולת שועל עם יחסית מעט סוכר או דבש, בלי חמאה או מרגרינה
    אלא שקדים טחונים (אפשר גם אגוזים). אפשרות אחרת היא 2-3 קוביות שוקולד איכותי. גם פירות יבשים מהווים ממתק.
    אני לא יודע כמה קלוריות יש בעוגיות, תלוי בגודל ובהרכב. אם קנויות, חייב להיות כתוב באריזה
    כמה זה ל100 גר ואת יכולה לשקול ולחשב. בכל אופן את לא צריכה להיות עד כדי כך אובססיבית לגבי הקלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו