ירידה ואז עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה ואז עליה במשקל
    הדר
    19/10/2009

שלום , לפני כמה חודשים בערך שקלתי 49 , גובה 1.53 והתחלתי לאכול פחות ממה שהיתי אוכלת , ויותר אוכל בריא ולפני חודש וחצי בערך מדדתי שוב ושקלתי 42 וניפסק לי המחזור, ניסיתי לעלות את המישקל על מנת שהוא יחזור והתחלתי לאכול יותר גם כשלא היתי רעבה , וכעת אני שוקלת 46 גובה 1.51,7 , ועדיין לא קיבלתי .. הוא מאחר כבר בשלושה חודשים + , יש לי שתי שאלות :א - האם זה הגיוני שנמכתתי ?ב - מה לעשות על מנת שהמחזור יחזור , וכדי לגבוה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה ואז עליה במשקל

הוספת תגובה

• עכשין את בטווח משקל תקין

אהרון רזון
    20/10/2009

יש לקוות שגם הווסת יסדר אם תמשיכי לאכול נכון ומספיק. בכל מקרה את צריכה להבדק על ידי
    גינקולוג על מנת לשלול סיבה לא קשורה להרזיה.
    לא ייתכן שנמכת, בטח שלא מדדת טוב קודם או עכשיו. אין מזון מסויים או פעילות שמגביהים. פוטנציאל הגביהה הינו נתון גנטי. אני לא יודע מה גילך כך שלא אוכל לשער אם יש סיכוי להוסיף לגובה, אבל בלי קשר את צריכה לאכול נכון כמותית ואיכותית ולבצע פעילות גופנית. זה לפחות לא יעקב את ההתפתחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו