שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל
    בת 18
    21/10/2009

כדי לגוון במאכלים הבריאים, החלטתי להוסיף לברנלקס עם החלב גם 3 כפיות שיבולת שועל.
    כמה קלוריות יש בכפית שיבולת שועל?
    האם כדאי לעשות שילוב זה, או שמא יש מאכלים של שיבולת שועל בריאים יותר ובפחות קלוריות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת שועל

הוספת תגובה

• שיבולת שועל

אהרון רזון
    21/10/2009

בערך 15 קק"ל לכפית. אפשר לוותר על ברנפלקס (מוצר מתועש, מכיל סוכר וכימיקליים שלא מיטבים
    עם הבריאות) ולאכול 3-4 כפות של שיבולת שועל ו\או סובין שיבולת שועל. דייסה מבושלת עם חלב - יופי של מנה משביעה ומזינה. בתיאבון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

בת 18
    22/10/2009

אני בהחלט יאמץ את שיבולת השועל עם חלב כדייסה, אך מעניין אותי נושא הברנפלקס. כתוב על האריזה שזה ללא סוכר ויש בו 65 קלוריות ל30 גרם. יש בו ממתיקים מלאכותיים? ואם הוא לא מומלץ , איזה סוג של קורנפלקס אפשר במקום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נמנע מלהמליץ

אהרון רזון
    22/10/2009

על פלקסים למיניהם כי אני לא מחשיב אותם למזון על טהרת הבריאות. בכל מקרה זה מוצר מתועש ואפילו אם כתוב שלא מכיל סוכר, בטח שמכיל תוספות אחרות (קראי טוב על הקופסה) ) שלא מוסיפות לבריאות, אבל עדיין זה לא רעל, אפשר לאכול מדי פעם במתינות. את רק צריכה להיות מודעת שלקורנפלקס יש אינדקס ועומס גליקמי גבוהים במיוחד.
    אני רק לא מבין למה את חייבת קורנפלקס. מה רע למשל בדייסת סולת מלאה או אורז מלא עם חלב
    (כמובן שצריך לבשל) או (סובין) שיבולת שועל? תחליף טוב לקורנפלקס הוא גם קלח תירס חלבי מבושל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו