טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, גובה: 1.62, משקל: 59. אני כרגע במהלך דיאטה שבה ירדתי 4 ק"ג ואני רוצה לרדת עוד 5, 6 ק"ג. אני עושה פעילות גופנית במשך שעה 4-5 פעמים בשבוע שכוללת: הליכה או ריצה והליכה לסירוגין ואימון במכשיר שמדמה סקי. אני גם מקפידה מאוד עם האוכל ובצהרים אני אוכלת כמה סוגי ירקות ושני סוגי פירות ויוגורט 0% כדי להוריד את הקלוריות של ארוחה מלאה שהייתי אוכלת בעבר בצהרים. בערב אני אוכלת ארוחה בשרית עם תוספת אחת וביצה ובבוקר סנדויץ מלחם קל, גבינה וזיתים ושותה 2 כוסות קפה עם כפית סוכר במהלך הבוקר. אני אוכלת עוד פרוסת לחם קל אחת אחרי שאני קמה בבוקר. רציתי לשאול אם יש לכם עצות איך אני יכולה לרדת עוד במשקל כיון שכבר כמה זמן שאני נשארת באותו משקל. אני רוצה להכנס להריון בקרוב וחשוב לי להתחיל את ההריון עם משקל תקין. האם יש סיכוי לרדת 5 ק"ג בשלושה חודשים (אני מתכננת להכנס להריון בעוד כשלושה חודשים). בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהעדר עודף של ממש יהיה קשה לך להוריד את המבוקש תוך 3 חודשים. אולי חצי מזה תוכלי לרזות על ידי הגברת הפעילות האירובית לשעה וחצי כל יום, רצוי מפוצל. -בבוקר רק כוס קפה בלי סוכר, לחם קל מלא, פילפל אדום במקום זיתים . -בערב הוסיפי סלט, לוותר על הביצה ולהעבירה לביניים יחד עם ירק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד