טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האני מצב של תת משקל וזמן רב אכלתי כ500 קלוריות ביום. היום לאחר ביקור אצל תזונאית יש לי תפריט של 1200 קלוריות. הבעיה שאחרי כל ארוחה במיוחד ערב וצהרים הבטן שלי מתנפחת והיא נשארת כך להרבה זמן. בימי שישי הבטן שלי מאוד מנופחת שאפילו זה גורם לי לתחושת אי נוחות. האם זה קשור לכך שלא אכלתי הרבה זמן כמות רבה של אוכל ועכשיו אני אוכלת יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שהדיאטנית לא עשתה את הדבר הנכון. במקרים כמו שלך לא מעלים את כמות האוכל מהיום למחר ב.140%. התוספת צריכה להיות הדרגתית ומבוקרת, אחרת עלולות להתרחש, בין היתר, תופעות שעליהן את מתלוננת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד