מתוסכלת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת..
    אני
    23/10/2009

אני בת 16 ועשרה חודשיים אני שוקלת 64 וגובהיי 1.70 אני לא מרוצה מהמשקל שלי כל הזמן אני מקטרת אני עושה הליכה כימעט כל יום לא כל כך אוכלת אוכל מסודר ..אני כל כך רוצה לרדת איזה 7 קילו ...עזרו לי מה אני צריכה לעשותת??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת..

הוספת תגובה

• קודם נראה אם את אוכלת נכון

אהרון רזון
    24/10/2009

עבור הנתונים שלך. פרטי את התזונה היומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה..

אני
    24/10/2009

בבוקר נס עם עוגה או עוגייה ...
    בביה"ס לא תמיד אני אוכלת ולכן מעדיפה לחכות לאכול בבית.
    שאנ מגיעה הביתה אני מכינה לעצמי או אוכל של אמא(דג שניצל ממלואים..) ואם אין לי אוכל מוכן אני מכינה לעצמי (פסטמה פתיתים חביתה שניצל תירס...)לאחר מכן הולכת לישון קצת...קמה שותה נס והולכת הליכה משתדלת כל יום..בערב לפעמיים אני אוכלת איזה נישנוש...חטיף מעדן בייגלה פרי...או עוד פעם נס.
    יש פעמיים שבין לבין אני מנשנשת איזה שוקולד או משהוא טעים.

אשמח אם תעזור לי קצת לשנות את הרגלי האכילה שלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/10/2009

אני שלום,
    פעילות גופנית לוודה לא יכולה לגרום לירידה במשקל. תזונה בריאה היא חלק הכרחי. על פי מה שאת כותבת התזונה שלך לא מאוזנת. את מתבססת על פחמימות ומתוכם לא מעט סוכרים פשותיים. עליך לבסס את הארוחות שלך על דגנים מלאים, דברי חלב רזים, בשרים רזים, פרות וירקות. למשל היה רצוי שתוכלי דגנים מלאים כמו ברנפלקס עם חלב לפני שאת יוצאת מהבית, תקחי לבית הספר כריך מחיטה מלאה עם גבינה רזה וירק בתוכו ובנוסף פרי. ובהמשך היום תוכלי ארוחה מסודרת הכוללת גם דג או עוף לא מטוגנים עם קיטניות או פסטה. שוב פרי ויוגורט בביניים וארוחת ערב הכוללת גבינות רזות ולחם מלא. זה בכווים כללים, הייתי מעדיף שתגשי לדיאטן ותקבלי יעוץ מסודר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו