טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 ועשרה חודשיים אני שוקלת 64 וגובהיי 1.70 אני לא מרוצה מהמשקל שלי כל הזמן אני מקטרת אני עושה הליכה כימעט כל יום לא כל כך אוכלת אוכל מסודר ..אני כל כך רוצה לרדת איזה 7 קילו ...עזרו לי מה אני צריכה לעשותת?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר נס עם עוגה או עוגייה ... בביה"ס לא תמיד אני אוכלת ולכן מעדיפה לחכות לאכול בבית. שאנ מגיעה הביתה אני מכינה לעצמי או אוכל של אמא(דג שניצל ממלואים..) ואם אין לי אוכל מוכן אני מכינה לעצמי (פסטמה פתיתים חביתה שניצל תירס...)לאחר מכן הולכת לישון קצת...קמה שותה נס והולכת הליכה משתדלת כל יום..בערב לפעמיים אני אוכלת איזה נישנוש...חטיף מעדן בייגלה פרי...או עוד פעם נס. יש פעמיים שבין לבין אני מנשנשת איזה שוקולד או משהוא טעים.
אשמח אם תעזור לי קצת לשנות את הרגלי האכילה שלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שלום, פעילות גופנית לוודה לא יכולה לגרום לירידה במשקל. תזונה בריאה היא חלק הכרחי. על פי מה שאת כותבת התזונה שלך לא מאוזנת. את מתבססת על פחמימות ומתוכם לא מעט סוכרים פשותיים. עליך לבסס את הארוחות שלך על דגנים מלאים, דברי חלב רזים, בשרים רזים, פרות וירקות. למשל היה רצוי שתוכלי דגנים מלאים כמו ברנפלקס עם חלב לפני שאת יוצאת מהבית, תקחי לבית הספר כריך מחיטה מלאה עם גבינה רזה וירק בתוכו ובנוסף פרי. ובהמשך היום תוכלי ארוחה מסודרת הכוללת גם דג או עוף לא מטוגנים עם קיטניות או פסטה. שוב פרי ויוגורט בביניים וארוחת ערב הכוללת גבינות רזות ולחם מלא. זה בכווים כללים, הייתי מעדיף שתגשי לדיאטן ותקבלי יעוץ מסודר.
בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים