למה אני לא יורדת במשקל ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני לא יורדת במשקל ?
    לינויי
    23/10/2009

שלום ,אני בת 15 וחצי
    ומתוך הרגל בבוקר אני רק שותה כוס קפה +כפית סוכר ,
    ועד השעה 3 מחזרתי מבית הספר אני לא אוכלת כלום ,גם לא בבית ספר (רק מסטיק)לא מתוך עיניין של דיאטה ,זה מתוך הרגל .
    בצעריים כשאני חוזרת אני אוכלת מה שיש זאת אומרת מה שאמא שלי מכינה ....(שעה שלוש)
    בשעה שש אני שותה עוד כוס קפה ובשעה שבע וחצי אני אוכלת ארוחת ערב שזה או מעדן או פרוסת לחם +משהו ,הבעיה שזה למרות שאני אוכלת מאט אני עדיין לא יורדת במשקל ....
    פעילות גופנית אני עושה בין פעמים לשלוש פעמים בשבוע שאחד מהם כולל שיעור ספורט בבית ספר שהוא משך 45 דקות וכל היתר בין 10 דקות ל רבע שעה..
    כאילו למה אני לא יורדת במשקל ?ומה אני יכולה לשנות בהרגלי אכילה שלי כדי שאני ירד ?(חוץ מלאכול בבוקר כי אז זה לא עושה לי טוב ,זה עושה לי כאבי בטן ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני לא יורדת במשקל ?

הוספת תגובה

• גובה , משקל?

אהרון רזון
    24/10/2009

עד עכשין רזית? אם כן, כמה ותוך כמה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה :

לינויי
    24/10/2009

זהו שאני לא יורדת ולא עולה המשקל משקח לי בין 68 ל-71...
    זה לא יורד פחות מ 68 ולא עולה יותר מ -71..
    הגובה שלי הוא :1.62

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, את לא אוכלת הרבה

אהרון רזון
    24/10/2009

אני מציע לך לעשות איבחון תפקוד בלוטת התריס ומדידת RMR\BMR. עם היקף התזונה שלך, למרות שהרגלי האכילה שלך אינם נכונים, היית אמורה לרדת.
    בכל מקרה, זה לא בריא לא לאכול כלום עד שעה 15. קפה אינו אוכל ואפילו לא שתיה מזינה.
    את צריכה לאכול מאוזן ומגוון כל 3-4 שעות. גם אם קשה לך לאכול מוקדם בבוקר, קחי לבי"ס 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא עם גבינה 3%, פילפל אדום וגם פרי.
    בצהריים אל תאוכלי אוכל מטוגן או שמן אלא בשר\דג צלוי עם סלט גדול.
    בשעה 18 אכלי פרי ויוגורט
    בערב סלט גדול, פרוסת לחם קל מלא ביצה\דג\קוטג' 3% .
    הגבירי את הפעילות הגופנית לשעה ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו