טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,אני בת 15 וחצי ומתוך הרגל בבוקר אני רק שותה כוס קפה +כפית סוכר , ועד השעה 3 מחזרתי מבית הספר אני לא אוכלת כלום ,גם לא בבית ספר (רק מסטיק)לא מתוך עיניין של דיאטה ,זה מתוך הרגל . בצעריים כשאני חוזרת אני אוכלת מה שיש זאת אומרת מה שאמא שלי מכינה ....(שעה שלוש) בשעה שש אני שותה עוד כוס קפה ובשעה שבע וחצי אני אוכלת ארוחת ערב שזה או מעדן או פרוסת לחם +משהו ,הבעיה שזה למרות שאני אוכלת מאט אני עדיין לא יורדת במשקל .... פעילות גופנית אני עושה בין פעמים לשלוש פעמים בשבוע שאחד מהם כולל שיעור ספורט בבית ספר שהוא משך 45 דקות וכל היתר בין 10 דקות ל רבע שעה.. כאילו למה אני לא יורדת במשקל ?ומה אני יכולה לשנות בהרגלי אכילה שלי כדי שאני ירד ?(חוץ מלאכול בבוקר כי אז זה לא עושה לי טוב ,זה עושה לי כאבי בטן ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לך לעשות איבחון תפקוד בלוטת התריס ומדידת RMR\BMR. עם היקף התזונה שלך, למרות שהרגלי האכילה שלך אינם נכונים, היית אמורה לרדת. בכל מקרה, זה לא בריא לא לאכול כלום עד שעה 15. קפה אינו אוכל ואפילו לא שתיה מזינה. את צריכה לאכול מאוזן ומגוון כל 3-4 שעות. גם אם קשה לך לאכול מוקדם בבוקר, קחי לבי"ס 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא עם גבינה 3%, פילפל אדום וגם פרי. בצהריים אל תאוכלי אוכל מטוגן או שמן אלא בשר\דג צלוי עם סלט גדול. בשעה 18 אכלי פרי ויוגורט בערב סלט גדול, פרוסת לחם קל מלא ביצה\דג\קוטג' 3% . הגבירי את הפעילות הגופנית לשעה ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד