מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    נאני
    24/10/2009

אני בת 38 גובה 160 משקל 68 לפני שנה היה משקלי 60 בגלל עבודתי החדשה עליתי במשקל אני מתחילה בשעה 7 וחוזרת בשעה 5 אני מתחילה את היום שלי עם כוס נס קפה וקצת חלב בלי סוכר ו2 ביסקויטם של פתי בר בשעה 9 אוכלת שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה עם כפית ממרח לבנה או קוטג 5 אחוז שומן או פסטרמה וירקות בשעה 11 פרי ו נס קפה בשעה 5 אוכלת אוכל ביתי וזה כולל לחם בשעה 9 בלילה אוכלת שתי פרוסות לחם קל עם ממרחים גבינה או ביצה עם ירקות ופרי הבעיה שלי שקשה לי לעשות דיאטה מבוקרת בחזרה הביתה אם אין אוכל מוכן מראש אני אוכלת דברים שמשמינים אין לי כוח להכין אוכל בריא כי משעמם לי כול יום אותו אוכל כי בדיאטות שעשיתי אכלתי בצהריים עוף או דג אפוי עם תפוח אדמה אפויה וסלט ירקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• הי נאני

ד''ר רוני חרמון
    24/10/2009

דיאטה קשה לעשות ובכדי להצליח צריך להפוך את הרגלי האכילה לדרך חיים. אין דרך אחרת לכן תתחילי לתפקד שונה ואל תנסי לעשות מבצעי דיאטה זה פשוט לא יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו