טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16.5 ושוקלת כ-60 ק"ג הגובה שלי הוא 159 ס"מ מזה זמן רב שאני מנסה להוריד ממשקלי אך ללא הצלחה ועם תסכול רב אני לומדת עד שעות מאוחרות דבר המקשה עליי בנוגע לשמירה על התפריט שכתבתי לעצמי אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על שינויים בתפריט שלי..זה תפריט חדש מזה כשבוע שאני מצליחה לעמוד בו השאלה היא אם הוא מספיק טוב כדי להוריד ממשקלי..
בוקר: כוס חלב חם +כפית דבש+ חופן פיטנס ביניים: כריך מלחם חיטה מלאה + גבינה לבנה 1/2 %+ ירקות תפוח צהריים:( עדיין בבית ספר) כריך מחיטה מלאה עם פסטרמה 1% ערב: פרוסת לחם מחיטה מלאה + גבינה לבנה וירקות וחביתה כוס חלב + כפית דבש +פרוסת לחם קל עם ריבה
תודה מראש דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר: כוס חלב חם +כפית דבש+ חופן פיטנס === חלב 1% בלי דבש. עם שיבולת שועל. גם פילפל אדום ביניים: כריך מלחם חיטה מלאה + גבינה לבנה 1/2 %+ ירקות תפוח צהריים:( עדיין בבית ספר) כריך מחיטה מלאה עם פסטרמה 1% ===גם ירקות. לא כל יום פסטרמה. עדיף צלי ביתי ללא שומן. ערב: פרוסת לחם מחיטה מלאה + גבינה לבנה וירקות וחביתה ====מדי פעם קופסת סרדינים במקום גבינה כוס חלב + כפית דבש +פרוסת לחם קל עם ריבה ===במקום חלב, יוגורט 1.5%, בלי דבש. ריבה ללא סוכר אבל עדיף פרי טרי.
תוכלי לרזות בקצב בריא וגם לשמור בתנאי שתבצעי פעילות אירובית של שעה ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד