שלום מאוד דחוף לי לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מאוד דחוף לי לדעת
    ליאור
    26/10/2009

אני בת 16 ואני באמצע דיאטה. היא לא כל כך בריאה, אבל עוזרת לי לפחות! עשתי המון דיאטות ולא הצלחתי. היום אני ירדתי כבר יותר מעשר קילו, ממשקל 75 ל.63 אבל אמרו לי משהו שמטריד אותי מאוד.זה נכון שגם כשאני יהיה 45 קילו(זאת המטרה שלי כי הגובהה שלי הוא 154),אז תשאר לי בטן, או שהגוף שלי התעוות?חשוב לציין, שאני לא עושה ספורט.
    חוץ מרקוד פעמיים בשבוע כל פעם שעתיים.
    זה נורא חשוב לי בבקשה תענו לי
    בתודה ליאור
    נ.ב
    אם זה עוזר לתשובה,אז הדיאטה שלי היא בערך ככה:
    אני אוכלת סנדוויץ אחד ביום,כל יום משהו אחר או טונה או ביצים או גבינה בפנים(אגב אני צימחונית)
    ואם אני ממש רעבה, אז אני אוכלת ירקות או יורגטים ולפעמים ארוחה מבושלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מאוד דחוף לי לדעת

הוספת תגובה

• הי ליאור

ד''ר רוני חרמון
    26/10/2009

הירידה במשקל לא משנה את הנתונים הבסיסיים של גופך בדרך כלל הירידה הינה פרופורציונלית. למי שיש בטן תשאר קצת בטן ולמי שיש ירכיים רחבות הפרופורציות ישארו בהתאמה.
    התזונה שלך ממש לא בריאה ואת זקוקה ליעוץ. שאיפתך למשקל כזה נמוך מוגזמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג

אהרון רזון
    26/10/2009

איך תראה הבטן ב45 ק"ג... בגלל שלא תגיעי לשם (מתוך הנחה שלא תגלשי לאנורקסיה).
    הסיכוי שתגיעי למשקל ההתחלתי ומעבר לו, יותר סביר בעקבות התקפות הזלילה שתקבלי
    אחרי שתשברי מהטרוף הזה. מה שאת עושה אינה דיאטה "לא כל כך בריאה" אלא הרעבה עויינת.
    הפסיקי את זה לפני שייגרם נזק בריאותי, והתחילי לאכול בהתאם ליעוץ המקצועי שאת חייבת לקבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזאת אומרת אם יש בטן תשאר בטן?א

ליאור
    27/10/2009

אני שמנה ברור שיש לי בטן אז מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו