טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני נועה בת 17 וחצי,עשיתי לפני שנתיים וחצי דיאטת כאסח שאכלתי כמעט 300 קל' ליום וגם בקושי, הגובה שלי 1.56 ושקלתי 55 , וירדתי ל 47 למשקל תקין,אבל נכנסתי לזה חזק והגעתי למשקל של 42 קילו.ואז הדיאטנית אמרה לי לעלות אז עליתי ל 45 והתחלתי לטחון ולטחון וככה עליתי ושמנתי ועברתי הרבה דכאונות מזה ושנאה עצמית ועכשיו אני שוקלת 53-4 על 1.57 אני מרגישה מזעזע. הבטן שלי ענקית הרגליים ידיים כל הגוף.עכשיו חורף ואין לי איך לעשות הליכות וריצות כמו שאני תמיד עושה. יש לי חוג אירובי ועיצוב בסטודיו של דודה שלי אני עושה 45 שיעור פעמיים בשבוע. ואני עולה רק במדרגות כל יום לפחות 6 קומות. התפריט שהרכבתי לעצמי: בוקר-נס קפה עם חלב 1% ו 3 כדורי סוכרזית קטנים. בבית ספר-2 פרוסות לחם קל מלא+קוטג' 1%/פסטרמה דלת שומן 1%+מלפפון ירוק+פרוסת עגבנייה בפנים+גזר אחד שלם. צהריים-כרוב לבן מלפפון עגבניה גמבות קישוא קולורבי עם תבלינים ומים במחבת ועוף עם מרק עוף ביתי ובצל מבושל ופרוסת לחם קל אחת. ערב-מעדן דיאט שוקולד ונס קפה עם חלב 1% וסוכרזית. בין לבין אני לועסת 3 יחידות של מסטיק ללא סוכר של אורביט.
כמה אני יוכל לרדת בשבוע עם התפריט הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד