שאלה חשובה..!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..!
    נערה מודאגת17
    30/10/2009

הי אני נועה בת 17 וחצי,עשיתי לפני שנתיים וחצי דיאטת כאסח שאכלתי כמעט 300 קל' ליום וגם בקושי, הגובה שלי 1.56 ושקלתי 55 , וירדתי ל 47 למשקל תקין,אבל נכנסתי לזה חזק והגעתי למשקל של 42 קילו.ואז הדיאטנית אמרה לי לעלות אז עליתי ל 45 והתחלתי לטחון ולטחון וככה עליתי ושמנתי ועברתי הרבה דכאונות מזה ושנאה עצמית ועכשיו אני שוקלת 53-4 על 1.57
    אני מרגישה מזעזע.
    הבטן שלי ענקית הרגליים ידיים כל הגוף.עכשיו חורף ואין לי איך לעשות הליכות וריצות כמו שאני תמיד עושה.
    יש לי חוג אירובי ועיצוב בסטודיו של דודה שלי אני עושה 45 שיעור פעמיים בשבוע.
    ואני עולה רק במדרגות כל יום לפחות 6 קומות.
    התפריט שהרכבתי לעצמי:
    בוקר-נס קפה עם חלב 1% ו 3 כדורי סוכרזית קטנים.
    בבית ספר-2 פרוסות לחם קל מלא+קוטג' 1%/פסטרמה דלת שומן 1%+מלפפון ירוק+פרוסת עגבנייה בפנים+גזר אחד שלם.
    צהריים-כרוב לבן מלפפון עגבניה גמבות קישוא קולורבי עם תבלינים ומים במחבת ועוף עם מרק עוף ביתי ובצל מבושל ופרוסת לחם קל אחת.
    ערב-מעדן דיאט שוקולד ונס קפה עם חלב 1% וסוכרזית.
    בין לבין אני לועסת 3 יחידות של מסטיק ללא סוכר של אורביט.

כמה אני יוכל לרדת בשבוע עם התפריט הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..!

הוספת תגובה

• הי מודאגת

ד''ר רוני חרמון
    01/11/2009

יש לך סיבה לדאוג לדעתי יש לך הפרעת אכילה ואת חייבת טיפול ויעוץ לפני שיהיה גרוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את באמת לא צריכה דיאטת כאסח

ריקי
    03/11/2009

הפרעת אכילה זה לא משהו בריא..

אני מדברת מנסיון, היה לי את זה, עד שלא התחלתי לאכול בריא, וניסיתי דיאטה בריאה, כלום לא הלך לי.

את צריכה לנסות דיאטה אחרת, קצת יותר בריאה..

[
    עד עכשיו - הורדתי 10 ק"ג ואני לא רעבה. חבל להרעיב את עצמך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו