טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 13 הגובה שלי זה 1.54 ואני שוקלת 53 קג'. אני לומדת בכיתה שבה כל הבנות רזות ויפות וגם אני רוצה להגיע למצב כזה. אני מתביישת להגיד את המידות שלי במכנסיים וחולצות בגלל שהן מידות גדולות יחסית. אני חייבת שתייעצי לי על דיאטה מהירה בבקשה אני רוצה להיות יפה עוד חודש כשאני טסה לבת מצווה בחו"ל.. אני רוצה ללבוש מיני וגופיות צמודות ושאני יהיה במידות קטנות יותר אבל אני מתביישת מאוד כי אני לא רזה.. . תודה על עזרתך..
רותם שלום, אני מבינה שאינך חשה בנוח עם גופך וברצונך להרגיש רזה יותר. קודם כל תרשי לי לספר לך שאינך בעודף משקל. את בסדר גמור גם כך. לא כל האנשים שווים, וכמו שלא לכולם יש אותו צבע עיניים, או איננו שווים בחוכמתנו, כך גם פרופורציות הגוף שלנו שונות זה מזה. אם בכל זאת ברצונך לרזות יותר, עלייך לעשות זאת בצורה מסודרת, רצוי בליווי אנשי מקצוע, ולא בדיאטת בזק של חודש. את נערה בגיל ההתבגרות וחשוב שתאכלי בצורה בריאה ומאוזנת, תפריט שיכלול את כל רכיבי התזונה, ולמען בריאותך וגופך רצוי גם לעסוק בפעילות גופנית על בסיס יומיומי. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד