חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    חסויה
    01/11/2009

אני בת 24 משקל 63 ק"ג על 1.63
    אני כרגע משתדלת לעשות תפריט דיאטה שקיבלתי מדיאטנית אבל יש ימים שאני קוראת להם יותר שמירה על המשקל.
    אני אוכלת בארוחת בוקר לחמניה קלה +ביצה וגבינה וירקות+נס קפה עם סוכרזית ,אך לעיתים אני עדיין רעבה אז אני אוכלת כוס חד פעמית של פיטנס (דגנים מלאים) אני יודעת שעדיף שיבולת שועל אך זה לא טעים לי.
    ביניים-פרי
    צהריים- פסטה או תפוא או אורז+סלט+עוף בתנור או טבעול לייט +כף טחינה
    ביניים פרי
    ערב 2 פרוסות קל + גבינה צהובה לייט או קוטג' 5% +סלט+נס קפה עם סוכרזית
    לילה פרי+מעדן דיאט או 1.5% שומן
    * האם הארוחת בוקר בסדר?
    * אני סטודנטית ולצערי אין לי הרבה זמן לספורט כמו שהייתי רגילה(אני פעילה מאוד:הליכה,עיצוב בסטודיו סי) האם זה בסדר שיהיו שבועות שלא אוכל לעשות ספורט אך לפחות אשמור על משקלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• דיאטה לסטודנטית

ליטל סמואל-לוי
    01/11/2009

התפריט שלך מאוזן יחסית כולל ארוחת הבוקר ומחולק נכון לארוחות קטנות. אם את מרגישה מאוד רעבה יתכן שהוא קצת "דל" בשבילך אז הייתי מציעה לך להוסיף עוד פרוסה-שתיים של לחם קל לארוחות או לעבור ללחם מלא רגיל שהוא קצת יותר משביע. טיפ חשוב נוסף הוא לגוון. לגבי הפעילות - כמה שאת יכולה להוסיף זה מבורך. את יכולה לרדת במשקל גם ללא הספורט אבל הוא מאוד חשוב לשמירה, להרגשה ולבריאות שלך. תנסי להיות פעילה גם ללא "פעילות רשמית" - ללכת יותר ברגל, לעלות מדרגות וכו...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לליטל

חסויה
    01/11/2009

כשאני בלימודים אז אין לי אפשרות לאכול ארוחה חמה אז אני אוכלת לחמניה קלה +כף טחינה וחזה עוף מהצומח 5% שומן. זה בסדר? כי בארוחת בוקר אני אוכלת גם לחמניה קלה ובערב 2 פרוסות קל או דגנים מלאים(פיטנס,ברנפלקס). זה בסדר?
    מה דעתך לגבי התוספת של הפיטנס בבוקר?כי לפעמים אני לא שובעת מהלחמניה ואוכלת קצת פיטנס.
    תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו