שאלה למומחים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים,
    shiran
    05/11/2009

אני בת 19 שוקלת 55/1.60

אכלתי לפי התפריט הזה עד עכשיו וירדתי מ65

בוקר - כוס ברנפלקס (40 גרם)+ביו 3% +כפית סילאן
    ביניים - תפוח
    צהריים - 2 פרוסות לחם קל+2 כפות גבינה לבנה עד 5%+2 ירקות /
    סוף שבוע - עוף ללא עור + 3 כפות קינואה/בורגול/אורז מלא + סלט
    ביניים- תפוח+תמר
    ספורט- שעה אירובי
    ערב- מלפפון עגבניה + 2 תוספות (סלק/גבינה מלוחה/קצת טונה/ביצה קשה) פרוסת לחם קל +כף גבינה

התחלתי כרגע את השירות הצבאי הסדיר שלי ורציתי לברר אם התפריט והפעילות שלי בסדר ואם יש עצות לייעול - המטרה שלי היא לרדת ל-50 קילו

בוקר - כוס תה בלי סוכר+ביו 3 אחוז +כפית סילאן+ קצת חמוציות קצוצות (במקום מעדן חלב מתועש)

ביניים - תפוח

צהריים - 2 פרוסות לחם קל+2 כפות גבינה לבנה עד 5%+2 ירקות /
    סוף שבוע - עוף ללא עור + 3 כפות קינואה/בורגול/אורז מלא + סלט

ביניים - תפוח+2 משמשים+5 שקדים

ערב - קערית מרק גדולה / סלט גדול + פרוסת לחם קל עם גבינה + 2 תוספות (חצי קופסת טונה משימורים מסוננת כמה שאפשר משמן/ביצה קשה/מלפפון חמוץ/גבינה מלוחה)

ספורט - סוף שבוע - גם בבוקר וגם בערב שעה אירובי
    במשך השבוע - שעה אירובי כל יום במכון

בבקשה תנו לי עצות לייעול תפריט - האם אני אוכלת בסדר? (אני אוכלת כל 3-4 שעות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים,

הוספת תגובה

• עברת את מבחן התוצאה

אהרון רזון
    05/11/2009

יש רק דיאטה אחת טובה: זאת שמרזה אותך ללא תופעות לוואי, מאפשרת להתמיד עד להשגת היעד,
    ומקנה הרגלי אכילה בריאים כאורח חיים. הדיאטה שעשית (גם המשכה) הינה מאוזנת, אם כי נראית לי קצת דלת קלוריות בהתחשב בפ"ג המבורכת שלך. אני אציע לך תוספת קטנה תוך מעקב אחרי שינוים במשקל.
    בוקר: לא לקמץ בחמוציות. אפשר גם פרוסת לחם מלא.

צהריים: גביע גבינה\קוטג' 3%. הלחם מקמח מלא.
    סוף שבוע: לגוון עם דג טרי צלוי. מנת בשר\דג 200 גר נטו לפני בישול, אפשר קצת יותר. סלט עם 2 כפיות שמן זית\קנולה\אבוקדו.

ערב: מרק ביתי ללא איטריות או שקדי מרק אבל לא במקום סלט (כמו בצהריים). רצוי לוותר על מלפפון חמוץ לטובת טרי או ירקות אחרים. אם אחרי פ"ג , הוסיפי עוד פרוסת לחם.

הארוחה העיקרית תוך שעה -שעה וחצי אחרי פ"ג. מומלץ לאכול כמה תמרים תוך כמה דקות
    מתום הפעילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו