טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב- 3 פרוסות לחם קל+ עגבניה+ 40 גרם סלט לייט (משו של אחלה) + 2-3 כפות קוטג' 3 אחוז , ולפעמים חביתה (פעמיים בשבוע )
לילה- מעדן חלב\ 40 גרם קורנפלקס עם חלב 3 דל שומן\חטיף גרנולה (פעם ב מפרגנת לעצמי במשהו יותר משמין, חטיף שוקולד או משהו, .) (יש ימים שנאי לא אוכלת בלילה.)
במשך היום אני שותה דיאט קולה
זה לא תפריט ממש קבוע, יש ימים שנאי אוכלת יתר בחוץ, אבל לא הרבה\ לפעמים אני חורגת ומפנקתאת עצמי באייס קפה, איזה פיצה או פלאפל, (פעם בשבוע שבועיים) כמה קלוריות מכיל התפריט? כמו כן רציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לצרוך כדי לשמור על המשקל וכמה כדי להפחית?
תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט שלך מכיל כ- 1200 קלוריות. אם את שומרת על משקל יציב כבר תקופה, אז זו כמות הקלוריות שעלייך לאכול (כנראה שבפועל הממוצע הוא מעט גבוה יותר, עקב אכילה בחוץ).
אינדקס מסת הגוף שלך (BMI) היא 18.4, שזה נחשב לתת משקל, לכן איני ממליצה לך לרזות.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד