בעיית משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית משקל
    בעיה במשקל
    08/11/2009

שלום רב, יש לי בעיית משקל שאני מעוניינת לפתור, אני עברתי הריון ולידה לפני כשלוש וחצי שנה בחודש הראשון להריון שקלתי 53 קילו וזה היה המשקל הכי גבוה שהיה לי, שקלתי תמיד בין 49-51 קילו, כשהחלטתי שאני רוצה ילד אכלתי טוב וזה גרם לי להשמין בכמה קילוגרמים בודדים. בסוף ההריון השמנתי ב 25 קילו שזה המון. לאחר הלידה קרוב לשנה חזרתי להיות 53 קילו. לאחר שנה נוספת פוטרתי מעבודתי וישבתי בבית כ-4 חודשים והשמנתי חמישה קילו שאני לא יכולה להוריד אותם. למרות שכולם אומרים שלא רואים וגם בבגדים אני לא כלכך מרגישה הבדל זה בכל זאת מפריעה לי מאוד. כיום אני שוקלת 58 קילו וגובה 1.62, אני משתדלת לאכול מסודר אבל מאוד קשה לי כי אני גם עובדת גם לומדת גם עם ילד וכו' ובערב אני מתה מרעב ומתחילה לאכול שטויות ולא רק. קשה להשטלת על כך במיוחד כשאני לומדת.. בתקופה אחרונה אני גם קונה אך ורק לחם מדגנים כי אני מאוד אוהבת לחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית משקל

הוספת תגובה

• לבעלת בעיה במשקל

ד''ר רוני חרמון
    09/11/2009

אין אפשרות לשמור על המשקל או לרדת במשקל אם לא מוכנים לעשות משהוא בשביל זה. כמובן שחייבים להתגבר על הייצר ולאכול רק מה שצריך לפי תוכנית. לכי ליעוץ. חוץ מזה משקלך סביר !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו