מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בהיקפים אבל לא במשקלסיג10/11/2009
שלום, אני בת 37 , 3 שנים לאחר הריון, ג' 170 , משקל 70, לפני הלידה שקלתי 58 , ואני רוצה לחזור לשם. אחרי הלידה השתוללתי עם ממתקים ומזון בצורה נוראית ובקושי עשיתי פעילות גופנית , כמו כן לאחר הלידה החמירה אצלי בעיה ישנה של הישימוטו ותת פעילות בלוטת התריס, והגוף יצא מכלל איזון הורמונלי (לא יודעת מה תרם למה ההתנהגות שלי או הבעיה להתנהגות) , כרגע אני מטופלת עם 600 מ"ג אלתרוקסין ליום והצלחתי לאזן את הערכים, כמו כן הכולסטרול שלי גם הוא עלה והגיע ל 204 , די נבהלתי מזה ולפני כ חודשיים לקחתי את עצמי בידים וחזרתי לתזונה מאוזנת ולפעילות ספורטיבית (יש לציין שלפני הלידה היה לי קל להשיל משקל וכן היתי פעילה מאוד מבחינה ספורטיבית) , מאז שהתחלתי ירדתי 3.3 ק"ג וזה נראה לי איטי מאוד לעומת ההשקעה מצד שני אני רואה בהחלט שינוי משמעותי בהיקפים , הם הצתמצמו , אבל זה לא משפיע על המשקל .
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע - שעה חיטוב ושעה ספינניג בכל פעם .
תפריט בד"כ כולל:
בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' ועגבניה.
צהריים - סלט עם 2 פרוסות לחם קל עם טחינה + טונה או ביצה קשה.
ביניים - פרי
ערב - תבשיל שכולל ירק ואורז . או משהו מקביל , הכל תוצרת בית כך יש ממש מעט שמן ואני לא אוכלת דברים מעובדים.
לילה - תפוח או סלט
אני ממעטת לצרוך סוכר .
בשישי אני אוכלת בשר אדום .
לא נראה לי הגיוני שהירידה היא רק 1.25 לחודש, (זה ממש מעט ביחוד בהתחלה של דיאטה) ובכלל זה די נעצר בשבועיים האחרונים. מה הסיבה? זה ממש מתסכל, המשקל כאילו תקעו על 70 לא משנה מה אני עושה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרקי את המאוזניים!
אהרון רזון10/11/2009ההיקפים יותר חשובים מהמשקל והוא הפרמטר האמיתי בגלל שמעיד על אחוז השומן. עם זאת, גם אין סיבה להתלונן על קצב הורדת המשקל. אין לך עודף ממשי, אם כי אני מבין את שאיפתך המוצדקת לשקול פחות. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה. בהתחשב בנתונים הפיזיים והפרופיל ,
הרפואי, הקצב סביר ובריא ואם תגבירי את הפעילות הגופנית, כל יום עד כמה שאת יכולה להרשות לעצמך, הירידה תתחדש.
הערות לתפריט:
-לחם ואורז, תמיד מלאים
-הוסיפי ארוחת ביניים בבוקר
-בביניים השניה הוסיפי יוגורט
-בערב תמיד גם חלבון
-רק בשר טרי ורזה. לפחות פעמיים בשבוע דג איכותי טרי צלוי
-כל ארוחה עיקרית תתחיל עם סלט ללא רוטב כלשהו מלבד כפית או שתיים שמן\טחינה או רבע אבוקדו ולימון חופשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמצום הקפים ללא ירידה במשקל
ליאת09/06/2011שלום רב , אני בת 34 משקל 61 גובה 156 ,אנימ תאמנת בפליאטיס 4 פעמים בשבוע מזה כחודש ועושה דיאטה של 1200 קלוריות(לפי חלי ממן) ומרבה בשתיה
ההקפים ירדו משמעותית והגוף מעוצב יותר אך אין לי ירידה במשקל אין תזוזה בכלל ולא היתה כלל מתחילת הפעליות לפני חודש
עשיתי בדיקה לבלוטת התריס שנמצאה תקינה
מה אפשר לעשות כדי ללהאיץ את מהירידה במשקל
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמצום הקפים ללא ירידה במשקל - תגובה
אהרון רזון09/06/2011ראי את במשפט הראשון מתאריך 10.11.09 13:23 . המשקל לא ירד בגלל צבירת נוזלים, דבר שכיח בשבועות הראשונים של אימונים. אם ההיקפים ירדו משמעותית תוך תקופה כה קצרה, אין על מה להתלונן. המשיכי ובקרוב גם מחוג המאוזניים יזוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)