לא מצליחה להיפטר מהרגלי הרעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיפטר מהרגלי הרעים
    החסויה
    08/01/2007

מה עושים עם זה? אני ממש מכורה לאכילת שטויות, כל הזמן ולא מצליחה להיפטר מהמשקל נהעודף כמובן. כל דיאטה נכשלת אצלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנסי להחזיק בבית מזון טעים ובריא

גלי
    10/01/2007

לי זה עזר
    בכל פעם שבא לי משהו אכלתי פרחיות אורז קטנות
    סה"כ 8 קלוריות - לא כל כך משמין
    בהצלחה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל דבר משמין תמצאי תחילף בריא

ורד
    14/01/2007

אין טעם לנסות אפילו להחליף שוקולד בפריכיות אורז - זו לא תחרות בכלל. אבל את יכולה לנסות לקנות שוקולד על בסיס חרובים ?(גם בריא וגם פחות משמין), במקום סוכריות לאכול פירות יבשים או רגילים, במקום גלידה יוגורט עם פרי, במקום עוגות ועוגיות להעדיף סנדביץ עם לחם מקח מלא עם חלבה או עם קצת דבש.

אל תוותרי על הטעם המתוק - פשוט תחליפי אותו בדברים בריאים וטבעיים.

והכי חשוב - תזרקי את השמן קנולה מהבית ותפסיקי לאכול מטוגנים. זה כבר יוריד לך קילו שניים במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להפטר מאכילת שטויות

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    14/01/2007

יש מספר טכניקות להפטר מאכילה זו
    ראשית יש לבדוק את הגורמים לאכילה,מה אוכלים ובאילו נסיבות.
    בד"כ אוכלים כשאנו משועממים,עייפים,מתוחים או כשאנו נמצאים בבית והאוכל זמין.לעיתים נוהגים לאכול בשעות הערב ובעיקר פחמימות עקב ירידה של מספר מעבירים ניורולוגים (ניורוטרסמיטורים)במוח כמו סרוטונין.
    בכל מקרה מומלץ לפנות למרפאה העוסקת במצבים אלו כדי לבדוק כל מקרה לגופו קבל יעוץ מקצועי .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו