אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן
    12/11/2009

כולם אומרים אחוז שומן כאן אחוז שומן פה אבל איך לעזעזל מורידים אותו עם זה היה כזה פשוט כבר מזמן הייתי בגוף שאני חושק לפני 3 שנים בערך הייתי מאוד שמן והצלחתי להוריד 5 קילו אבל לא עשיתי כאלה שינויים גדולים אז למה עכשיו אני כע צריך לשנות כל כך הרבה בשביל להוריד הרבה פחות
    תבינו שאני לא יכול בלי מתוקים כן אפשר להגיד מכור אני רוצה להנות מהחיים שלי כילד ואני פשוט אוהב לאכול מה לעשות אני אוהב את התחושה של זהו אין מקום ולא יודע למה אני באמת מתעניין בכל זה ואפילו שואף להיות תוזונאי ומדריך כושר אבל באמת שזה מוגזם מאז שירדתי עליתי במישקל וגם ירדתי כרגע אני במישקל תקין בדקתי את זה אז עם המישקל תקין אני בכל זאת לא מקבל את התוצאות שאותם אני רוצה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן

הוספת תגובה

• שלום טל

ד``ר נסטור ליפובצקי
    12/11/2009

ממה שכתבת, נראה שמה שאתה צריך כרגע הוא לא לחפש ירידה במשקל אלא חיטוב הגוף. תשתדל לעסוק 3-4 פעמים בשבוע בפעילות אירובית ופעמים בשבוע בפעילות כוח. לגבי המתוקים תקבע לעצמך חוקים. למשל שפעמים בשבוע אתה אוכל כדור גלידה בכוס. כלום לא יקרה אם תעשה את זה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

13/11/2009

אני כל יום פועל בפעילות אירובית וכוח
    האם פירות יבישים יכולים להיות תחליף לממתקים
    ומה לגבי פולי סויה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו