לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות...
    שקד
    13/11/2009

יש לי בעיה ואני לא יודעת איך לפתור אותה.

אני שוקלת עכשיו 40.5 קילו על 1.50 ואני פוחדת לעלות במשקל.

אבל כל סוף שבוע יש לי התקפי אכילה ואני עולה קילו ואז בתחילת שבוע אני לא אוכלת כלום כדי להוריד את מה שאכלתי, כבר לא קיבלתי מחזור 3 חודשים ואני יודעת שכדי לקבל מחזור שוב אני צריכה לאכול מאוזן ולעלות במשקלאבל יש בי משהו שלא נותן לי לאכול מסודר ואז בסוף שבוע ולפעמים גם באמצע שבוע יש לי התקפי אכילה ואם אני מנסה לעצור את עצמי אז אני מרגישה שלא מיציתי את הסוף שבוע.

אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לאבד את המחזור שלי ואני לא רוצה להתעסק כל היום באוכל ולחשב מה אני צריכה לאכול שיהי פחות מ-800/700 קלוריות.

אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית.. יש דרך אחרת לפתור את זה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות...

הוספת תגובה

• הי שירן

ד''ר רוני חרמון
    13/11/2009

יש לך הפרעת אכילה את מתחילה להדאיג רצוי לקבל טיפול בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שיש לי הפרעות אכילה..

שקד
    14/11/2009

אבל אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית.. הלכתי לתזונאית והיא נתנה לי תפריט אך אני לא מצליחה לעמוד בו או שאני מורידה אוכל מהתפאיט כדי להוריד קלוריות או שיש לי בולמוסי אכילה... מה אפשר לעשות??
    בנוסף כל סוף שבוע יש לי אכילה מופרזת מכיוון שכל השבוע אני לא מרשה לעצמי אז בסוף השבוע אני מרשה לעצמי להגזים וזה מוביל אותי לעלות קילו ואז יום אחרי אני בדיכאון מאוד ובוכה הרבה בגלל שעליתי במשקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו