טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקלת עכשיו 40.5 קילו על 1.50 ואני פוחדת לעלות במשקל.
אבל כל סוף שבוע יש לי התקפי אכילה ואני עולה קילו ואז בתחילת שבוע אני לא אוכלת כלום כדי להוריד את מה שאכלתי, כבר לא קיבלתי מחזור 3 חודשים ואני יודעת שכדי לקבל מחזור שוב אני צריכה לאכול מאוזן ולעלות במשקלאבל יש בי משהו שלא נותן לי לאכול מסודר ואז בסוף שבוע ולפעמים גם באמצע שבוע יש לי התקפי אכילה ואם אני מנסה לעצור את עצמי אז אני מרגישה שלא מיציתי את הסוף שבוע.
אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לאבד את המחזור שלי ואני לא רוצה להתעסק כל היום באוכל ולחשב מה אני צריכה לאכול שיהי פחות מ-800/700 קלוריות.
אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית.. יש דרך אחרת לפתור את זה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית.. הלכתי לתזונאית והיא נתנה לי תפריט אך אני לא מצליחה לעמוד בו או שאני מורידה אוכל מהתפאיט כדי להוריד קלוריות או שיש לי בולמוסי אכילה... מה אפשר לעשות?? בנוסף כל סוף שבוע יש לי אכילה מופרזת מכיוון שכל השבוע אני לא מרשה לעצמי אז בסוף השבוע אני מרשה לעצמי להגזים וזה מוביל אותי לעלות קילו ואז יום אחרי אני בדיכאון מאוד ובוכה הרבה בגלל שעליתי במשקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד