שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    חסויה
    19/11/2009

אני בת 25 גובה 1.63 משקל 64 ק"ג.אני רוצה לרדת ל-57 ק"ג. אני מאוד פעילה ספורטיבית,אבל אני סטודנטית ובגלל העומס קשה לי להקפיד אז אני עושה 2 יצוב בסטודיו סי ופעם אימון מחזורי(אירובי) ואם יש זמן אז הליכה.
    התפריט שלי:בוקר- לחמניה קלה +חביתה(עם תרסיס קנולה)+עגבניה+נס קפה עם סוכרזית
    לפעמים אני עדיין רעבה בבוקר אז אני אוכלת כוס חד פעמית של פיטנס(דגנים מחיטה מלאה).זה בסדר?
    ביניים-פרי
    צהריים-2 פרוסות קל+טבעול לייט און פסטרמה+כף טחינה או חומוס .אם אני בבית אז אני אוכלת ארוחה מבושלת:תפו"א או פסטה או פתיתים או אורז+טבעול לייט +סלט עם כף טחינה
    ביניים-פרי
    ערב- נס קפה עם סוכרזית + קערית קטנה של פיטנס(דגנים מחיטה מלאה)או 2 פרוסות קל + גבינה צהובה 5% או צפתיתי 5% +ירקות
    פרי
    * אני זקוקה למתוק אז אני קונה חטיפים של 104 קלוריות ,דגנים עם מעט שוקולד(כמו אנרג'י).
    *מקפידה לשתות מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• הדיאטה (עם שפורים) אמורה לעבוד

אהרון רזון
    19/11/2009

אני מציע לך למעט בפיטנס ולהמנע מחטיפים . שלושה פירות ביום אמורים לספק את כמיהתך למתוק, מומלץ לגוון אותם. אני גם לא חסיד של טבעול ופסטרמה קנויה, קרי מתועשת שמכילה כל מיני כימיקליים. העדיפי עוף ללא עור ושומן ודג טרי. גם בקר טרי איכותי ורזה פעם בשבוע.
    לחם, אורז ופסטה מלאים בלבד. יותר מוצרי חלב, אפשר על חשבון חביתה ובארוחת ביניים אחת
    * כולנו זקוקים למתוק, אבל עבור הרזיה ( בעיקר במצבך שאין עודף של ממש) צריכים גם לוותר על חלק ממה שאוהבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאהרון רזון

חסויה
    19/11/2009

לא הבנתי מה כוונתך במשפט:"כולנו זקוקים למתוק ("בעיקר במצבך שאין עודף של ממש").
    אשמח להסבר.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות

אהרון רזון
    19/11/2009

1. את בחברה טובה. אולי לא כולם, אך רוב האנשים אוהבים מתוק וזה לא טוב לדיאטה. אם אין לך כוח הרצון לוותר על מתוקים , יהיה קשה לרזות.
    2. ככול שהמשקל הכולל ועודף המשקל קטנים יותר, ההרזיה איטית יותר וצריך להגביל יותר את התפריט., וזה המצב שלך. מבחינה רפואית את בטווח משקל תקין, לכיוון הגבול העליון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו