טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לאחר ירידה של 30 קילו עם פוביות מטורפות משומן ומעודף קלוריות ולכן אני מודע למה שאני מכניס לפה והכל עובר תחת משקל דיגיטלי לפני שאני אוכל אותו ואני יודע את הפירוט המלא שלו.
הגובה שלי הינו 1.63 מטר ומשקלי 51 קילו ואני בן 20. יש לי בעיה שבאתרים השונים רשום שכמות הקלוריות במנוחה שאני צריך לצרוך עומדת על 1350 ולכן בתקופה האחרונה אני מגביל את עצמי ל1200 קלוריות אבל באתרים שונים של דיאטה ושמירה על המשקל רשום לגברים לא לרדת מתחת ל1700 קלוריות שדבר זה נשמע לי הצעה גורפת מדי בייחוד בגלל שמנתונים עולמיים עולה שנשים צריכות לצרוך 2000 קלוריות ביום וגברים 2500 שזה המון. אודה לך אם תחדדי לי כמה קלוריות אני צריך לאכול במנוחה וכמה בפעילות מינימלית שכוללת יום לימודים באוניברסיטה ותו לא. האם בגובה ובמשקל שלי אני צריך לאכול פחות מהגברים שלגביהם נעשה הסקר? יכול להיות שהמשקל הממוצע שלהם הינו 80 קילו?. כמו כן שמעתי שצריך לצרוך 30 קלוריות לכל מסה של גוף שזה באמת מוביל אותי ל1500 קלוריות בלבד.
סוף שבוע נעים ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצבך , אחרי הורדה של כמעט 40% ממשקל גופך תוך הגעה על סף תת-משקל, הנתונים הסטטיסטיים שבטבלאות ומחשבונים אינם רלוונטיים. קצב חילוף החומרים אחרי הרזיה ניכרת, אפילו מוגזמת למימדים שלך ירד פלאים (יש לקוות שלא נגרם נזק בריאותי מעבר לאיבוד מסת שריר). הדבר הנכון הוא לעבור אבחון הקצב המטבולי במצב מנוחה (RMR) . באותה הבדיקה יחשבו את כמות הקלוריות שאתה שורף בפועל כולל הפעילות היומית השגרתית, ולפי זה תדע מה אמור להיות ההקיף הקלורי של התזונה היומית לצורך שמירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד