כמות קלוריות מינימלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות קלוריות מינימלית
    ניסן
    20/11/2009

שלום רב

אני לאחר ירידה של 30 קילו עם פוביות מטורפות משומן ומעודף קלוריות ולכן אני מודע למה שאני מכניס לפה והכל עובר תחת משקל דיגיטלי לפני שאני אוכל אותו ואני יודע את הפירוט המלא שלו.

הגובה שלי הינו 1.63 מטר ומשקלי 51 קילו ואני בן 20. יש לי בעיה שבאתרים השונים רשום שכמות הקלוריות במנוחה שאני צריך לצרוך עומדת על 1350 ולכן בתקופה האחרונה אני מגביל את עצמי ל1200 קלוריות אבל באתרים שונים של דיאטה ושמירה על המשקל רשום לגברים לא לרדת מתחת ל1700 קלוריות שדבר זה נשמע לי הצעה גורפת מדי בייחוד בגלל שמנתונים עולמיים עולה שנשים צריכות לצרוך 2000 קלוריות ביום וגברים 2500 שזה המון. אודה לך אם תחדדי לי כמה קלוריות אני צריך לאכול במנוחה וכמה בפעילות מינימלית שכוללת יום לימודים באוניברסיטה ותו לא. האם בגובה ובמשקל שלי אני צריך לאכול פחות מהגברים שלגביהם נעשה הסקר? יכול להיות שהמשקל הממוצע שלהם הינו 80 קילו?. כמו כן שמעתי שצריך לצרוך 30 קלוריות לכל מסה של גוף שזה באמת מוביל אותי ל1500 קלוריות בלבד.

סוף שבוע נעים ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות קלוריות מינימלית

הוספת תגובה

• עזוב טבלאות!

אהרון רזון
    20/11/2009

במצבך , אחרי הורדה של כמעט 40% ממשקל גופך תוך הגעה על סף תת-משקל, הנתונים הסטטיסטיים שבטבלאות ומחשבונים אינם רלוונטיים. קצב חילוף החומרים אחרי הרזיה ניכרת, אפילו מוגזמת למימדים שלך ירד פלאים (יש לקוות שלא נגרם נזק בריאותי מעבר לאיבוד מסת
    שריר). הדבר הנכון הוא לעבור אבחון הקצב המטבולי במצב מנוחה (RMR) . באותה הבדיקה יחשבו את כמות הקלוריות שאתה שורף בפועל כולל הפעילות היומית השגרתית, ולפי זה תדע מה אמור להיות ההקיף הקלורי של התזונה היומית לצורך שמירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו