טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוםהגובה שלי הוא 1.84 משקל 75 ק"ג.אני נשקל פעם בשבועיים.במהלך שבועיים אלה אני כמעט ולא אוכל פחמימות,כמעט ולא נוגע בלחם ומתוקים וכל ארוחותי מבוססות על חלבונים ירקות פירות וגבינה לבנה/קוטג'.כמו כן אני רץ 3 פעמים בשבוע מרחקים של3-7 ק "מ ועושה סטים של כח ידיים ובטן ולאחריהם אוכל מנת חלבון.הגעתי הביתה ונשקלתי לאחר שבועיים אלה והתברר לי שהורדתי רק קילו אחד.מדוע הירידה היא לא יותר משמעותית וגדולה?האם אני צריך לשנות משהו?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין שאתה במשטר הרזיה והגעת למשקל האידאלי , לכן הגוף מתאים את עצמו לצריכת אנרגיה נכונה לשמירה מול ירידה נוספת . גם בהורדת קילו בשבועיים לא הייתי מזלזל. לא מדויק שאינך אוכל פחמימות, אתה מתכוון שלא אוכל פחמימות מרוכזות, בגלל שבירקות ופירות יש בעיקר פחמימות אבל בצפיפות נמוכה. אכול כמה שיותר ירקות אבל הגבל את הפירות (בצורה נדיבה). הייתי בכל זאת מיעץ לך לאכול פחמימות מרוכזות מורכבות יחד עם חלבונים בארוחה שאחרי הפעילות הגופנית לצורך שמירה על מסת השריר. אנ י לא מציע לך לרזות יותר, אבל כיוון שמי שמחליט זה אתה, הרחב את הפעילות האירובית ליותר פעמים בשבוע, ואם יש אפשרות, גוון אותה. בלי לדעת את ההיקף הקלורי של התפריט שלך, אני כבר אומר לך שזה אסור לצמצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים