טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול האם בתפריט של דיאטה- שמירה אני יכולה לאכול בבוקר לחמניה קלה או 2 פרוסות קל ובצהריים לחמניה קלה או מלאה (כי אני סטודנטית ואני לא בבית ואוכלת סנדביצים) ובערב 2 פרוסות קל או קערית קטנה של דגנים מלאים? הממרחים הם:בבוקר- גבינה או קוטג' או גבינה צהובה 5% וביצה ,בצהריים חומוס או טחינה עם טבעול לייט ובערב כמו בבוקר. חשוב לציין שהתפריט מורכב גם מ-3 מנות פרי ביום ומעדן דיאט ו-3 כוסות נס קפה עם סוכרזית. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שאינך מוסרת נתונים, אפשר לקבוע שהתפריט דל ולא מספיק מגוון. אינני רואה בכלל סלט עם שמן או אפילו ירקות בודדים. אם אינך צמחונית עליך לאכול פעם ביום בשר\דג ואם כן, יותר מוצרי חלב (מומלץ בכל מקרה) וקטניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בת 25 משקל 63-64 גובה 1.63 שכחתי לרשום:אני אוכלת סלט עם כף טחינה וירקות במהלך היום. אני אוכלת טבעול לייט או טונה בשמן(סוחטת את השמן),או חזה עוף בתנור או מטוגן במעט תרסיס. בנוגע לפחמימות שאלתי היא אם אני יכולה בבוקר לאכול 2 פרוסות קל או לחניה קלה/חיטה מלאה או קערית של דגנים מלאים,בצהריים 2 פרוסות קל או לחמניה קלה או תפו"א או פסטה או פתיתים ובערב-דגנים מלאים או 2 פרוסות קל. תודה רבה...
1.מה המשקל האידיאלי שלי? 2. אני סטודנטית שלומדת כל יום חוץ מיום ראשון שבו אני מתמידה לעשות אימון מחזורי(אירובי) בסטודיו סי+שיעור עיצוב או בטן.במהלך השבוע אני משתדלת לעשות הליכה וריצה בהליכון שיש לי בבית לפחות 2-3פעמים?האם זה בסדר? 3. האם בבוקר אני יכולה לאכול לחמניה קלה או מחיטה מלאה וגם בצהריים ובערב קערית דגנים מלאים או 2 פרוסות קל?זה יותר מדיי פחמימות מלאות לדיאטה?
1. תאורטי 54 ק"ג, אבל תלוי במבנה הגוף. מדד יותר רלוונטי הוא אחוז השומן: טווח תקין 15-25%, אידאלי 19% 2. הפעילות ראויה. אם תראי שקצב ההרזיה לא מספק אותך, הרחבי ו\או העצימי את ההליכה\ריצה. 3. אם אלה הפחמימות היחידות, זה לא יותר מדי.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד