טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. אני מכינה לבתי בת החצי שנה מרק עוף הכולל: דגן (כגון חיטה), קיטניה (חומוס, עדשים), עוף וירקות. יש לי מספר שאלות: 1. האם הערך התזונתי של המזון ייפגע אם אטחן את המרק לשלושה- ארבעה ימים? 2.ןכיצד אתם ממליצים לחמם את המרק כך שלא ייאבד מערכו התזונתי? 3. כמה זמן יכול להיות המרק שחומם בחוץ מבלי שיתקלקל? 4. אני מכינה לה גם מיץ מפירות. כמה זמן לוקח עד שאובדים הויטמינים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי מיכל 1) אין בעיה אם תטחני את המרק ותשמרי 3-4 מנות. הכי טוב זה לשים במקפיא בהקדם האפשרי. 2) מומלץ לחמם אותו במיקרו. אבל שימי לב כי החימום במיקרו הוא לא אחיד וחשוב לערבב היטב ! 3) רצוי שהמרק לא ישהה הרבה זמן בחוץ לאחר החימום כי שהמרק מתקרר, כלומר שהטמפ' יורדת לאט עד לטמפ' החדר - זה הזמן שבו החיידקים יכולים להתרבות 4) פירות מומלץ להכין ממש לפני האכילה כדי להפיק את מקסימום הערכים התזונתיים. ויטמין C מתחמצן מהר, למעשה חלק ממנו כבר נהרס בזמן הסחיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד