טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24, גובה 1.60 ושוקלת 57.5, יש לציין שאני מתאמנת חודש וחצי בצורה מאוד רצינית- 3 פעמים בשבוע עם מדריך צמוד (בכל אימון), המטרה שלי היא להצר היקפים ואפשר להגיד שאני עומדת בה בהצלחה למרות שעכשיו קצת התחלתי להיתקע ולהאט את הקצב. הבעיה שלי היא שאני מעוניינת להוריד את ה1.5-2 קילו הנוספים האילו, אני רוצה לעמוד על לא יותר מ-55 וזה פשוט נתקע . המאמן המליץ לי על דיאטת חלבונים (כשאפשר לאכול מעט מאוד פחמימות רק בבוקר) ונדמה לי שאני רק עולה במשקל (!!??) היות והמשקל ההתחלתי שלי היה 57.8 ומאז ירדתי מעט עד להתחלת הדיאטה. מה אני עושה לא נכון? איך להוריד את המשקל המיותר הזה ולצאת מהתסכול? נ.ב- אני יודעת שזה שזה בעיקר פסיכולוגי ועדיין 55 ק"ג נראה לי מאוד מציאותי ולא מסוכן בריאותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בדרך הטובה. אם את רוצה לראות תוצאות עליך לבצע כל יום לפחות שעת פעילות אירובית בעצימות בינונית-גבוהה. את הדיאטה השאירי למי שיש לו עודף של ממש, את המשיכי לאכול אותו היקף קלורי אבל תוך הקפדה על עקרונות התזונה הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים