איך חוזרים למשקל שהייתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך חוזרים למשקל שהייתי?
    הלנה
    27/11/2009

אני בת 26, גובהי 1.76 שוקלת 58 שקלתי לפני כ-3 חודשים 55 וזה המשקל אליו אני רוצה לחזור.
    עשיתי בעבר ספורט 4 פעמים בשבוע ולא ממש הייתי מחשבת מה הייתי אוכלת. אבל הייתי אוכלת מסודר ולא הרבה מתוקים. חוץ משישי שבת כשיש פיתויים... (לפעמים גם לא הייתי אוכלת מסודר אבל המשקל היה נשאר כרגיל ...55)
    ב3 חודשים האחרונים עשיתי הרבה פחות פעילות גופנית כי אני בתקופה לחוצה מבחינת הלימודים.
    ועליתי ל58. אני מנסה לא לאכול יותר מידי כתוצאה מכך שאני לא עושה הרבה ספורט בזמן האחרון (בערך 1000 קלוריות ביום,לפעמים פחות) ואני מרגישה שלפעמים יש לי ממש התקפי רעב ואז אני אוכלת מלא ומצטערת על זה אח"כ. אני יודעת שאחזור להתאמן באופן קבוע שוב אבל בינתיים, בתופת הלימודים קצת קשה לי לשלב את הספורט ואני רוצה לחזור למשקלי הקודם. מה אני אמורה לעשות כדי לא לפגוע במערכת העיכול? וכדי לרדת במשקל? כי לפעמים אני סובלת מעצירות, כאשר בתקופה שהייתי מתאמנת יותר, חילוף החומרים שלי היה גם הרבה יותר מהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך חוזרים למשקל שהייתי?

הוספת תגובה

• בנוסף להודעתי הקודמת חשוב לי לציין:

הלנה
    27/11/2009

התחלתי לשתות גם תה טיבטי בזמן שהפסקתי קצת עם הספורט.... האם זה מזיק או עוזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו