הרזייה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה לאחר לידה
    נועה
    01/12/2009

אני כחצי שנה לאחר לידה. את ההריון התחלתי במשקל 48 קילו וכרגע אני שוקלת 52. לפני ההריון סבלתי מתת פעילות בבלוטת התריס אך עם טיפול הייתי מאוזנת לגמרי. עכשיו משום מה המינונים לא מתאימים ואני ( בעצת הרופא כמובן ) עושה ניסוי וכל חמישה שבועות לוקחת מינון מעט שונה עד שאמצא את המינון הנכון. הבעייה היא שמבחינת הרזייה אני מרגישה שאני "שוחה נגד הזרם " משהוא לא עובד כמו שצריך, חילף החומרים מרגיש לי איטי וכל ההתנהלות שלי כבדה ועייפה. האם יש משהו לאני יכולה לעשות בכדי לסייע לעצמי בהרזייה על אף שהבלוטה כרגע לא מאוזנת? האם יש משהו שאני יכולה לאכול או תוסף תזונה שאפשר לקחת להגברת חילוף חומרים ותחושת עירנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזייה לאחר לידה

הוספת תגובה

• הרזיה לאחר לידה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/12/2009

נועה שלום,

התופעה שאת מתארת קשורה כנראה לבלוטה שעדיין לא הגיע לאיזון. נסי לצאת להליכות בשעות שאת מרגישה יותר ערנית וחזקה, גם אם התוצאה תהיה להשאר במשקל עוד חודש חודשיים. בסופו של דבר, לאחר שהרופא שלך יגיע שוב למינון האלטרוקסין המתאים לא תהיה לך בעיה לחזור למשקלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו