מעוניינת מאוד לרזות !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת מאוד לרזות !!
    יובל
    03/04/2007

שלום אני בת 14 גובה 1.58 משקל 50 ואני לא נראית שמנה אבל מרגישה ככה..
    ביקשתי מאמא שלי שתשיג לי דיאטה מוכנה שתגיד לי בכל יום מה לאכול אבל היא אומרת לי שאני צריכה רק להקפיד לא לאכול ממתקים והכל יהיה בסדר.
    אבל כדי לרזות לא צריך רק לא לאכול ממתקים אלא צריך דיאטה נכונה וטובה.
    אז הייתי רוצה שתגידו לי אם אני במשקל תקין ותמליצו לי על דיאטה טובה..
    אני מעוניינת לרזות 3-5 ק"ג האם זה בסדר?

בתודה רבה מראש
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת מאוד לרזות !!

הוספת תגובה

• יובל

שני
    03/04/2007

יובל יקרה
    את יודעת את התשובה היא נמצאת בשאלה שלך
    תחסכי מעצמך בגיל צעיר את הנטייה לשקר לעצמך ולהחליש את עצמך
    את יודעת שאת נראית מצויין. תודי את יודעת!!! את רוצה להראותכמו דוגמניות כיכ ככה כולם רוצות בחברה שלך. בסדר. תודי בפני עצמך. תסבירי לעצמך את הדברים כמו שהם. חשוב להיות שמחה. חשוב שתאהבי את עצמך ותרגישי נוח עם האמת הברורה על עצמך ולא לשאול שאלות את הסביבה שלך שאת יודעת לבד. מה שתקריני יהיה מדהם יופי הפנימי שלך שתשחררי מהמגבלות של המחשבה על דימוי וצורה יהמם את הסביבה שלך. את רוצה לרזות עוד? תסבירי לעצמך את הדברים. את יפה ומדהימה. אבל את רוצה להיות טופ מודל לוק. כדאי שיאמרו לך יותר וואו ושיהיה לך יותר קל ונעים בגוף. יפה. בסדר. לכי על זה. שימי מטרה ועמדי בה. אבל אל תשכחי שזאת סתם מטרה כמו מבחן במתמטיקה. כשקבלת את התוצאה . נגמר. אל תעשי מזה סיפור של דימוי עצמי לא מוצלח כי ההרזיה לא תשנה את המהות של הדימוי העצמי שלך. כי אז הוא יהיה תלוי באיך שאת נראית ואיזה חופש פנימי יהיה לך בתור אישה חזקה ועוצמתית בעתיד. אל תהיי סתם אחת . תהיי את. את יפהיפיה. אני מרגישה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני ולד"ר רוני חרמון או מוניקה קרן

יובל
    04/04/2007

לשני
    תודה רבה על התגובה..
    ויכול להיות שאני באמת רק צריכה אנשים שיעלו לי את הביטחון האישי אבל עדיין אני לא חושבת או מרגישה שאני מספיק רזה.
    ולד"ר רוני חרמון וד"ר מוניקה קרן הייתי עדיין רוצה שתמליצו לי על דיאטה נכונה ומתאימה.
    והייתי גם רוצה לדעת אם משקלי תקין (בת 14 גובה 1.58 ומשקל 50) ולדעת אם לרדת 3-5 ק"ג זה בסדר.

בתודה מראש ובתקווה שתענו לי
    יובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרדת 3-4 ק"ג

ד''ר רוני חרמון
    04/04/2007

לא ראוי לתת דיאטה בלי להכיר אותך ולבדוק אותך לכן רצוי לפנות לטיפול אצל מומחה לדיאטה.
    לשאלתך יש מקום אולי לרדת 3-4 ק"ג לפי הנתונים הבסיסיים שראיתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת מאוד לרזות

מוניקה קרן
    05/04/2007

שלום יובל,
    לפי הנתונים שמסרת את במשקל תקין לגובהך, אך אם את מרגישה שמנה אין רע בלרדת כ-3 ק"ג. איני יכולה להמליץ לך על תפריט, במסגרת זו, כי אין בידיי מספיק נתונים עלייך. באופן כללי אוכל לאמר, שאמך צודקת באופן בסיסי בדבריה, שאם תצמצמי את צריכת הממתקים, תצמצמי את הצריכה הקלורית היומית שלך וכנראה שתרדי במשקל. מכיוון שאת במשקל תקין ואת רוצה לרדת רק מעט, זה בהחלט יכול להספיק. כדי לרכוש הרגלי אכילה בריאים לחיים כדאי שהתזונה היומיומית תתבסס על דגנים מלאים, ירקות, פירות, מוצרי חלב דלי שומן, קטניות, דגים, עופות, ביצים ובשר בקר רזה ולהמעיט במזון מטוגן וממתקים.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו