בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה
    דנה
    09/12/2009

שלום,

אני בת 30, משקל 53 גובה 1.66 מבנה גוף צר .אני מקפידה על אורח חיים בריא בתזונה כמספר שנים.
    כמספר שבועות אני סובלת מבטן נפוחה (כמו חודש רביעי להריון) וסובלת מגזים. אני חוששת האם זו השמנה בטנית או בעיית גזים בלבד ?
    התפריט היומי שלי מורכב מדברי חלב(לפחות שתי כוסות חלב ליום ומוצרי חלב נוספים), ברנפלקס ודגנים מלאים בבוקר, סלט ירקות גדול בצהריים+מנת בשר נוספת או פחמימות, חטיפי אנרגיה דיאטטיים בין לבין ו 2 מנות פרי עם יוגורט או בלי, בערב בדר"כ מוצרי חלב עם לחם קל מלא, ירקות וביצה או דייסת שיבות שועל.
    מה גורם לגזים? הורדתי צריכת מסטיקים ועליי לציין שאני צורכת סוכלורוז באופן קבוע בשתייה וממתיקים במעדנים או חטיפים.
    האם זו יכולה להיות השמנה בטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה

הוספת תגובה

• בטן נפוחה

אהרון רזון
    09/12/2009

אם לא שינית את התזונה בזמן האחרון, כדאי לגשת לרופא. בתפריט שלך אני מזהה כחשודים את הברנפלקס, דגני הבוקר והחטיפים. המנעי מכרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי, צנון. יכול להיות גם אי סבילות ללקטוז, בינתיים וותרי על החלב והסתפקי בגבינות ויוגורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו