טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30, משקל 53 גובה 1.66 מבנה גוף צר .אני מקפידה על אורח חיים בריא בתזונה כמספר שנים. כמספר שבועות אני סובלת מבטן נפוחה (כמו חודש רביעי להריון) וסובלת מגזים. אני חוששת האם זו השמנה בטנית או בעיית גזים בלבד ? התפריט היומי שלי מורכב מדברי חלב(לפחות שתי כוסות חלב ליום ומוצרי חלב נוספים), ברנפלקס ודגנים מלאים בבוקר, סלט ירקות גדול בצהריים+מנת בשר נוספת או פחמימות, חטיפי אנרגיה דיאטטיים בין לבין ו 2 מנות פרי עם יוגורט או בלי, בערב בדר"כ מוצרי חלב עם לחם קל מלא, ירקות וביצה או דייסת שיבות שועל. מה גורם לגזים? הורדתי צריכת מסטיקים ועליי לציין שאני צורכת סוכלורוז באופן קבוע בשתייה וממתיקים במעדנים או חטיפים. האם זו יכולה להיות השמנה בטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם לא שינית את התזונה בזמן האחרון, כדאי לגשת לרופא. בתפריט שלך אני מזהה כחשודים את הברנפלקס, דגני הבוקר והחטיפים. המנעי מכרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי, צנון. יכול להיות גם אי סבילות ללקטוז, בינתיים וותרי על החלב והסתפקי בגבינות ויוגורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים