ארוחת בוקר ותפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת בוקר ותפריט
    ג
    11/12/2009

1.האם זה בסדר (מבחינה דיאטטית ולשם ירידה במשקל) אם אוכל לארוחת בוקר פעמיים בשבוע דייסת סולת, פעמיים בשבוע דייסת שיבולת שועל(שתיהן עם שליש-חצי כוס חלב 1%) ושלוש פעמים בשבוע חצי פרוסת לחם משיפון מלא או סוג אחר של לחם שחור עם סלט מלפפון+עגבנייה?
    בנוסף הייתי רוצה לדעת האם שתי כפות סולת/שיבולת שועל זה מספיק/מעט מדי/יותר מדי?
    וכמה קלוריות מכילות שתי כפות מדייסות אלה לאחר הבישול?
    2.והייתי רוצה לדעת האם זה בסדר שאני אוכלת פעמיים בשבוע ביצה, פעם בשבוע דג (סלמון) ופעם בשבוע בשר עוף או כבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת בוקר ותפריט

הוספת תגובה

• תשובות

אהרון רזון
    11/12/2009

1. בסדר, אבל תמיד עם ירקות. אפשר פרוסת לחם שלמה. לא לחם שחור אלא מלא (זה לא אותו דבר, שחור הוא מקמח לבן עם תוספת צבע). גם הסולת צריכה להיות מלאה.
    שתי כפות גדושות לפני בישול (ככה מודדים) = 70-80 קק"ל. אפשר שלוש כפות, תלוי בהיקף והרכב
    התפריט היומי.
    2. ביצה אפשר גם 4 בשבוע, ואם הכולסטרול תקין, גם אחת כל יום. הייתי מוסיף סלמון או דג איכותי אחר (לא משומר) לפחות פעם נוספת. גם פעם בקר טרי איכותי רזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו