אומגה 3 צמחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 צמחית
    ניר לוי
    13/12/2009

אני מעוניין לרכוש אומגה 3 צמחית של המרווה המרושתת. תופעות הלוואי של אומגה 3 מן החי גורמות לי חוסר נוחות.
    האם מומלץ לרכוש מוצר זה?
    האם השפעתו זהה לאומגה 3 מן החי?
    האם ידוע לכם על השפעות הלוואי של המרווה המרושתת?
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 צמחית

הוספת תגובה

• הי ניר

ליטל סמואל-לוי
    14/12/2009

לצערי אין לי ניסיון עם המוצר שהזכרת. יתכן שהרכב חומצות השומן שם קצת שונה בגלל שמדובר על מקור צמחי. לחומצות השומן השונות יש יתרונות בתחומים שונים, כך שזה תלוי לאיזו מטרה אתה לוקח את המוצר (למשל להריון - חשובות חומצות שומן מסוג אחד ולבריאות הלב- מסוג אחר..). אפשר להתייעץ בבית המרקחת בדרך כלל.
    לגבי תופעות הלוואי - לא ציינת מהן. אם הן שיהוקים, מה שבדרך כלל עוזר זה לשמור את הכדורים במקפיא ולקחת אותם בערב אחרי האוכל - לא עם שתייה חמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תןדה רבה על התשובה בקשר לבדיקת התפר

מירב
    14/12/2009

תודה לך על בדיקתך על התפריט שלי אני בת 42 גובהי 176 ושוקלת 42 כבר שקלתי 70 היות ועשיתי כל יום הליכות בקיץ אז עכשיו אני בעיצוב וחיטוב פעמיים בשבוע ולוקחת את בני לגן באופנים הלוך וחזור . אך כידי לרדת ל70 קילו חזרה אני ישוב ללכת ברגל ברגע שלא ירד גשם ואני עושה גם פילטיס בבית דרך הדרכה מדיסק בדי וי די כ2 דקות. אחרי הלידה הייתי 85 ואחרי שנתיים ירדתי ל70 קילו ואני מעונינת שוב לחזור לזה .
    אז כו אנני שותה 2כוסות נס קפה עם חלב בבוקר ואחד אחרי צוהרים.
    ממה שהצאת לי קניתי היום את הפופקורן.

אני סובלת מעצירות ואני שמה שני שזיפים יבשים בכוס מים רותחים ולפני השינה אני אוכת את השיזיים ושותה את המים וזה יוזר לי האם זה בסדר לגבע השזיפים?

תודה מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף לגבי אומגה שלוש

רון
    15/12/2009

המחקרים אשר נעשים על אומגה שלוש נעשים על מקור מהחי, ולא צמחי...לתשומת לבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

אהרון רזון
    15/12/2009

היתרונות הבריאותיים של אומגה 3 מן החי (EPA, DHA) בולטים יותר. למעשה הצמחי
    (ALA) הופך בגוף לEPA ו DHA אבל יעילות התהליך אינה ברורה ושונה מאדם לאדם. עדיף לקבל את המרכיב ממזון טבעי מן החי. הצמחי הוא ברירת המחדל עבור הצמחוניים וכאמור יעילותו
    פחותה ולא ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו