המחוג לא זז...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחוג לא זז...
    ענבל
    15/12/2009

שלום

כיום אני שוקלת 55( גובה 1.65),העלתי במשקל 3 קילו שאותם אני רוצה להשיל וכבר חודש וחצי שאני מנסה להוריד ולא מצליחה. בנוסף לשמירה על התזונה אני גם יוצאת להליכות 3 פעמים בשבוע.

מה לעשות?אני יודעת שאני רזה אבל עדיין מה שהעלתי מפריע לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחוג לא זז...

הוספת תגובה

• הי ענבל

ד''ר רוני חרמון
    15/12/2009

לא מספיק ללכת 3 פעמים בשבוע צריך ללכת בכול פעם שעה רצופה, בנוסף צריך לשתות 15-20 כוסות מים והחשוב מכול להתאים דיאטה אפקטיבית ולאחריה שמירה טובה בריאה ומגוונת. בקשר לדיאטה אפקטיבית אפשר לנסות לאכול שבוע של סלט חופשי גבינה חופשי יוגורט חופשי 2 כופסאות טונה ליום וביצה בקשר לשמירה פה רצוי לפנות ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענבל
    15/12/2009

האם זה משנה אם אני מפצלת את השעה של ההליכה לחצי שעה בבוקר וחצי שעה נוספת בערב? האם שריפת הקלוריות והאפקטיביות הבריאותית דומות לשעה רצופה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו