תזונה נכונה בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה בהנקה
    סיגל בוסקילה
    29/09/2007

שמי סיגל ואני בת כמעט 31 יש לי 2 ילדים הקטן בן חודשיים .
    במהלך ההריון עליתי בערך 11 קילו משקלי היה 68 ק"ג אחרי הלידה ירדתי במשקל ל 58 ק"ג אבל במשך התקופה אחרונה התחלתי לעלות במשקל בגלל ההנקה אני אוכל ת ויש לי תאבון למשל אף פעם לא הייתי אוכלת בגאט שלם ובטח לא עם שווראמה עכשיו אני אוכלת ומרגישה עדין לא שבעה גם בעבר הייתי אוכלת חטיפים בעיקר במבה עכשיו אני לא. עד עכשיו עליתי 4 ק"ג הגובהה שלי הוא 1.58
    פניתי לרופא משפחה לגבי דיטטאנית לקבלת תפריט מאוזן אבל הוא לא מוכן לתת לי הפניה הוא טען
    כל עוד את מניקה אין מצב. זה לא נכון אז מה אני אמורה לעשות להפסיק להניק בכדי לא להשמין למה אי אפשר לתת לי תפריט יומי שיאפשר לי לדעת את כמות הקלוריות שאני צריכה לצרוך ביום
    מבלי לפגוע בהנקה בבקשה עיזרו לי אני בדרך בריאה אין לי שום מחלות או פגיעה רפואית שתמנע ממני לאכול נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה בהנקה

הוספת תגובה

• שלום סיגל

ד''ר רוני חרמון
    30/09/2007

קודם כל נצא מהעובדה שאת אינך שמנה. חוץ מזה לדעתי אין בעיה לאזן את האוכל בהנקה וביתנאי שזה נעשה בחוכמה.
    ביכדי לדעת כמה קלוריות את צריכה לאכול ליום את צריכה לחשב את משקלך כפול 24 כפול 0.9 אם את עושה ספורט את צריכה להוסיף את התצרוכת בספורט. חשוב שהתפריט יהיה מאוזן מעט שומן 1/3 שומן 1/4 חלבון הרבה ויטמינים שנימצאים בפירות השונים .
    אבל חשוב יותר בכדי שיהיה לך חלב מספיק הוא שתייה של לפחות 20 כוסות מים ליום.
    וכן, אל תפסיקי להניק !!!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב צריכת קלוריות

סיגל בוסקילה
    30/09/2007

תודה על תשובה
    איך אני מחשבת את הצריכה הקלוריות לפי משקל הנוכחי או לפי משקל שהייתי אחרי הלידה
    חישבתי 58 כפול 24 כפול 0.9 יצא בערך 1200 קלוריות איפה יש מידע על תפריטים שמכילים
    כמות קלוריות שאני צריכה לאכול
    אגב לידע כמה יש קלוריות בבאגט שוורמאה
    אפשר לקבל ממך תפריט יומי לדוגמה של חישוב צריכה של 1200 קלוריות
    תודה סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו