טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 17 אני שוקלת 72 והגובה שלי הוא 1.65. לאחרונה ממש שמנתי, וגיליתי שיש לי אבנים בכיס מרה-אני מניחה שכתוצאה מזה העלתי במשקל. אני צריכה להוריד במשקל ואני יודעת שיש המון דברים שאסור לי לאכול.. אשמח אם תתנו לי טיפים או משהו בסגנון שיוכל לעזור לי לרדת קצת במשקל, תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא בגלל כיס המרה השמנת, אלא בגלל שאת אוכלת יותר מדי לרמת הפעילות שלך. כצעד ראשון את צריכה להפסיק לאכול דברים מתוקים, חטיפים,דברי מאפה, אוכל מטוגן, גבינות מעל 5%, בשר שמן, ממרחים ורטבים למיניהם, משקאות ממותקים (כולל עם ממתיק מלאכותי). לאכול רק לחם מקמח מלא (במתינות) וגם דגנים אחרים טבעים ומלאים (לא הרבה), הרבה ירקות, 2-3 פירות טריים ביום, דג טרי איכותי צלוי\מבושל ללא רוטב שלוש פעמים בשבוע, בקר ועוף טרי ללא עור ושומן, ביצים (לא יותר מאחת ביום). שעה וחצי פעילות גופנית אירובית כל יום. (אפשר לפצל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, כדי להוריד במשקל את צריכה לבחור את הדיאטה שמתאימה לך ביותר. תוכלי ללכת לדיאטנית ולקבל ייעוץ לגבי דיאטות. בנוסף לדיאטה ניתן לעבור טיפול של שטיפה פנימית כדי לנקות את הגוף מרעלים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד